Το ευχαριστήριο της οικογένειας του Γιώργου Κυριαζόπουλου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020 09:37 Το ευχαριστήριο της οικογένειας του Γιώργου Κυριαζόπουλου

Η σύζυγος και η κόρη του αείμνηστου Ιατρού και Διευθυντή της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας Γιώργου Κυριαζόπουλου, ευχαριστούν θερμά όσους και όσες τους συμπαραστάθηκαν στο βαρύτατο πένθος τους.

«Η απουσία του Γιώργου ήταν, είναι και θα είναι αισθητή στην καθημερινότητά μας οι εκδηλώσεις αγάπη σας όμως μας βοήθησαν και μας βοηθούν σε αυτόν τον τεράστιο πόνο που νιώθουμε.

Δυστυχώς η πανδημία δεν επέτρεψε σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας να παραστούν στο τελευταίο αντίο, κατακλυστήκαμε όμως με κάθε πρόσφορο τρόπο, από μηνύματα αγάπης, συμπαράστασης και το σημαντικότερο αναγνώρισης, του ήθους και της ακεραιότητας του χαρακτήρα του και επιπλέον της επιστημονικής του πληρότητας, στοιχεία που θα λείψουν από την κοινωνία μας ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Είμαστε υπερήφανοι για το έργο που αφήνει παρακαταθήκη αποτέλεσμα της αγάπης του για τον άνθρωπο και την επιστήμη. Η εργατικότητά του και η ανιδιοτέλεια, να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση εντός και εκτός του χώρου υγείας. Έτσι θα τον θυμόμαστε εμείς και σεις οι φίλοι του, γιατί ο Γιώργος είχε την ικανότητα και το μεγαλείο της ψυχής να κάνει μόνο φίλους.

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς, που όταν τα δάκρυα και ο πόνος, μας γέμιζαν τα μάτια και τις καρδιές μας, ήσασταν εκεί να μας θυμίσετε όλα τα παραπάνω.

Από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών, τους εκλεκτούς του συνεργάτες και συναδέλφους του ιατρούς, τους συγγενείς και φίλους του, τους ευεργετηθέντες ασθενείς του, μέχρι τον κάθε πολίτη ξεχωριστά που απλά έτυχε να έχει ακούσει το όνομά του και αισθάνθηκε την ανάγκη να μεταφέρει έναν καλό και παρηγορητικό λόγο για την απώλειά του, σας ευχαριστούμε θερμά.

Αγαπημένε μας Γιώργο, στοργικέ μας πατέρα, καλό σου ταξίδι και καλούς ωκεανούς, θα συναντιόμαστε πάντα στο αγαπημένο μας Τρίκερι, στη φαντασία των ανεξερεύνητων θησαυρών που άφησες μισοτελειωμένους και στα μάτια των μικρών παιδιών που σε ακολουθούσαν στις τρομερές ιστορίες των πειρατών που τα ταξίδευες κάθε καλοκαίρι ...»

Η σύζυγος
Μαρία Κυριαζοπούλου - Τσίχλη
 
Η κόρη
Έλενα Κυριαζοπούλου
Προσαρμοσμένη αναζήτηση