Ανακοίνωση για το νεκροταφείο Καμένων Βούρλων

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020 10:30 Ανακοίνωση για το νεκροταφείο Καμένων Βούρλων

Τι πρέπει να κάνετε για την ανακομιδή των οστών των ανθρώπων σας…

Από το Τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου Καμένων Βούρλων και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κων/νο Σκεπαρνάκο, βγήκε η παρακάτω πρόσκληση - ανακοίνωση προκειμένου οι συγγενείς των ενταφιασμένων στο Κοιμητήριο των Καμένων Βούρλων, των οποίων η ταφή και η παράταση ταφής έληξε, να μεριμνήσουν για την ανακομιδή των οστών.

Συγκεκριμένα πρέπει να προσέλθουν εντός τριάντα ημερών (30) ημερών στο Δημαρχείο Καμένων Βούρλων (Αγίου Παντελεήμονος 8) προκειμένου να υποβάλλουν αίτηση εκταφής του ενταφιασμένου συγγενή τους και να ρυθμίσουν τις τυχόν χρεώσεις των σχετικών τελών.

Σημειώνεται ότι μετά το της ανωτέρω προθεσμίας και εφόσον δεν έχει ζητηθεί εκ μέρους των συγγενών η ανακομιδή των οστών των ενταφιασμένων, η υπηρεσία είναι υποχρεωμένη να προβεί σε αυτεπάγγελτη εκταφή, καταλογίζοντας στους συγγενείς των ενταφιασμένων την προβλεπόμενη δαπάνη σύμφωνα με το άρθρο 12 του Ενιαίου Κανονισμού Λειτουργίας των Κοιμητηρίων του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Οι πίνακες των ενταφιασμένων από το έτος 2010 και προγενέστερα, έχουν δημοσιευτεί στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημαρχείου, του Νεκροταφείου, στον πίνακα ανακοινώσεων (απέναντι από την Εκκλησία Αγ.Παντελεήμονος) και στο site του Δήμου Καμένων Βούρλων (www.dimos-kamenon-vourlon.gr).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com