Δέκα τα νέα κρούσματα στη Φθιώτιδα από τα τελευταία τεστ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2020 09:10 Δέκα τα νέα κρούσματα στη Φθιώτιδα από τα τελευταία τεστ

Τα δέκα ακόμη περιστατικά που χρεώνονται στους άλλους νομούς της Στερεάς…

Έξι (6) καινούρια περιστατικά covid-19 κατέγραψε ο ΕΟΔΥ στο χάρτη της 30ης Νοεμβρίου στη Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση πρόκειται για ένα ηλικιωμένο ζευγάρι 81 και 78 ετών από τη Λαμία, έναν 76χρονο από χωριό της Μακρακώμης και τέλος τρεις γυναίκες ηλικίας 22, 29 και 47 ετών από τη Λαμία.

Ωστόσο από τα αποτελέσματα των τεστ που έγιναν γνωστά αργότερα το βράδυ έχουμε άλλα τρία (3) περιστατικά από το Κέντρο Υγείας Λαμίας που αντιστοιχούν σε 41χρονο και 72χρονη από χωριό της Στυλίδας και έναν ηλικιωμένο άνδρα από το ΣΣ Λιανοκλαδίου. Επίσης σε ιδιωτικό εργαστήριο επιβεβαιώθηκε ένα (1) ακόμη θετικό τεστ σε 68χρονο από τη Μακρακώμη. Πάντως σημειώνουμε ότι αποτελέσματα τεστ βγαίνουν συνεχώς επί ύποπτων περιστατικών που τελικά επαληθεύονται με το μοριακό έλεγχο ωςθετικά στην covid-19.

Τα κρούσματα των άλλων νομών της Στερεάς Ελλάδας

Στα υπόλοιπα δέκα (10) που καταγράφει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας για τη Στερεά, καταγράφονται 4 στην Ευρυτανία και συγκεκριμένα στο Καρπενήσι και αντιστοιχούν σε τρεις άνδρες 25, 36 και 80 ετών και μία γυναίκα 29 ετών.

4 χρεώθηκαν και στη Βοιωτία. Από ένας, σε Ακραίφνιο (19χρονος), Αλίαρτο (50χρονος), Δίστομο (37χρονη) και Θήβα (32χρονος).

1 είναι το νέο περιστατικό στην Εύβοια και αντιστοιχεί σε μία ασθενή του ΓΝ Χαλκίδας  με μόνιμη κατοικία στην Ευβοϊκή πρωτεύουσα.

Τέλος το 1 περιστατικό που χρεώνεται στη Φωκίδα, αντιστοιχεί σε μια 87χρονη που νοσηλεύεται στο ΓΝ Άμφισσας και είναι από την Ιτέα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση