Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έφτασαν τα δέκα τα τελευταία κρούσματα σε Κάτω Τιθορέα και Ελάτεια!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020 12:23 Έφτασαν τα δέκα τα τελευταία κρούσματα σε Κάτω Τιθορέα και Ελάτεια!

Ψυχραιμία και τήρηση των μέτρων συμβουλεύει ο Δήμος…

Ανακοίνωση σχετικά με την επιβεβαίωση δέκα νέων κρουσμάτων στην περιοχή του, έβγαλε ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας.

Πρόκειται για την  οικογένεια που ανακοινώθηκε την Τρίτη από την περιοχή της Κάτω Τιθορέας και άλλα πέντε άτομα από την Ελάτεια (από τον ΕΟΔΥ την Τετάρτη ανακοινώθηκε μόνο μία γυναίκα από την περιοχή 51 ετών).

Στην ανακοίνωση του ο Δήμος συνιστά ψυχραιμία αλλά και αυστηρή τήρηση των μέτρων κατά της διάδοσης του επικίνδυνου ιού.

«Αύξηση των κρουσμάτων παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στον Δήμο μας. Γεγονός που μας προβληματίζει αλλά και μας υπενθυμίζει ότι ο κορωνοϊός, δυστυχώς, βρίσκεται στην πόρτα μας...

Δέκα άτομα διεγνώσθησαν θετικά κατόπιν δειγματοληπτικών ελέγχων. Τα πέντε εξ αυτών είναι μόνιμοι κάτοικοι Κάτω Τιθορέας ενώ τα υπόλοιπα πέντε διαμένουν μόνιμα στην Ελάτεια. Όλοι τους έχουν μπει σε υποχρεωτική καραντίνα και έχουν, ήδη, γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες.

Παρακαλούμε θερμά όλους τους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να επιδείξουν αυξημένη ατομική ευθύνη. Οφείλουμε όλοι μας να τηρούμε πιστά τα μέτρα προφύλαξης και αποφυγής διασποράς του ιού, ώστε να αποφύγουμε τα χειρότερα και να παραμείνουμε ασφαλείς και υγιείς!».

* Τελικά με νέα ανακοίνωση ο Δήμος διευκρίνισε ότι τα κρούσματα στην Ελάτεια είναι 4, καθώς ένα χρεώθηκε από λάθος του ΕΟΔΥ.