Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το συγκινητικό αντίο του Δήμαρχου Γιάννη Συκιώτη στο φίλο του Κώστα Παταργιά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020 12:37 Το συγκινητικό αντίο του Δήμαρχου Γιάννη Συκιώτη στο φίλο του Κώστα Παταργιά

Βαθιά συγκινημένος ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Γιάννης Συκιώτης έγραψε λίγα λόγια προκειμένου να αποχαιρετίσει τον καλό του φίλο και στενό συνεργάτη του Κώστα Παταργιά, τα οποία και ανάρτησε στο λογαριασμό του στο facebook:

«Πολυαγαπημένε μου φίλε Κώστα,

Με μεγάλη θλίψη σε αποχαιρετώ σήμερα, αρνούμενος να συνειδητοποιήσω, ότι από αύριο δεν θα είσαι πια μαζί μας. Υπήρξες για εμένα πραγματικός φίλος, άξιος και μαχητικός συνεργάτης. Πάλεψες σαν πραγματικό παλικάρι την αρρώστια σου, η οποία ούτε εκείνη κατόρθωσε να πλήξει την αξιοπρέπεια και τη γενναιότητά σου και ας νίκησε δυστυχώς το σώμα. Διακρινόμενος από  πολιτικό ήθος, ουδέποτε κινήθηκες με ταπεινά ένστικτα, αλλά πάντα φρόντιζες να μοιράζεσαι με τους άλλους την ανεκτίμητη πείρα, που αποκόμισες από την μακροχρόνια ενασχόλησή σου με την τοπική αυτοδιοίκηση και τις υψηλού επιπέδου επιστημονικές σου γνώσεις. Φτωχότερος από σήμερα  είναι ο Μώλος, η πόλη σου, που τόσο αγάπησες, την οποία υπηρέτησες μέχρι το τέλος, προσφέροντας πολλά και κερδίζοντας με αυτό το τρόπο επάξια  την εκτίμηση και τον σεβασμό των συμπολιτών σου.  

Φτωχές οι λέξεις για να σε περιγράψουν, και ανάξιες να εκφράσουν τον πόνο που νιώθω.

Εκφράζοντας τα πιο ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια στην αγαπημένη σου σύζυγο, τα παιδιά, τη μητέρα, τον αδελφό σου, και σε όλους τους αγαπημένους σου, που πρέπει να είναι πάντα υπερήφανοι για εσένα και το στίγμα που άφησες πίσω σου, σε αποχαιρετώ και εύχομαι να είναι ελαφρύ το χώμα, που θα σε σκεπάζει.

Αντίο φίλε θα σε θυμόμαστε πάντα…»