Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτός είναι ο βιαστικός μπόμπιρας που γεννήθηκε στο ασθενοφόρο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 15:28 Αυτός είναι ο βιαστικός μπόμπιρας που γεννήθηκε στο ασθενοφόρο

Καθ’ οδόν προς το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, μέσα σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που αναχώρησε από το νοσοκομείο της Καρδίτσας, ήρθε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το περιστατικό σύμφωνα με το karditsalive.net σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (2/12), όταν η Καρδιτσιώτισσα έγκυος αποφασίσθηκε να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό ευρισκόμενη σε κατάσταση λίγο πριν τον τοκετό.

Το ασθενοφόρο με δύο στελέχη του ΕΚΑΒ πλήρωμα και με γιατρό χειρουργό να συνοδεύει την έγκυο γυναίκα, έχοντας μαζί τον απαραίτητο εξοπλισμό για πιθανό τοκετό, αναχώρησε για τη Λάρισα. Αποδείχθηκε όμως ότι ο «νεαρός» ήταν βιαστικός και περίπου στο ύψος των Βούναινων, ήρθε στον κόσμο, εν κινήσει, με τη γιατρό να προβαίνει σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες για να κυλήσουν όλα ομαλά, έχοντας την επικούριση του ενός εκ των δύο μελών του ΕΚΑΒ.

Το ασθενοφόρο, όπως είπε στο KarditsaLive.Net, ο κ. Ηλίας Σδρόλιας, μέλος του πληρώματός του, έφθασε στο Πανεπιστημιακό, όπου περίμεναν οι γιατροί και η αποστολή ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού νεογνό και μητέρα χαίρουν άκρας υγείας.

(Η φωτογραφία από το facebook του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας)