Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε Βόλο ή Αθήνα η άκρη του νήματος της εξαφάνισης της 19χρονης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 20:40 Σε Βόλο ή Αθήνα η άκρη του νήματος της εξαφάνισης της 19χρονης

Έχουν περάσει 50 μέρες από την εξαφάνιση της 19χρονης Αρτέμιδος από το Κορωπί. Η οικογένειά της είναι πεπεισμένη ότι η κοπέλα κρατείται κάπου παρά τη θέλησή της.

Τελευταία φορά το κορίτσι εθεάθη σε στάση λεωφορείου στο Κορωπί. Όπως εξήγησε όμως στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο αδελφός της 19χρονης, η Άρτεμις θα μπορούσε να περιμένει σε άλλη στάση, καθώς υπάρχουν άλλες δύο που βρίσκονται πιο κοντά στο σπίτι τους.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Τάσος Ντούγκας, είπε ότι οι πληροφορίες για τον εντοπισμό της Αρτέμιδος, τους οδηγούν στον Βόλο και την Αθήνα. «Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι η Άρτεμις κρατείται παρά τη θέλησή της» υποστήριξε ο κ.Ντούγκας. Σημείωσε ότι υπάρχουν σίγουρα μάρτυρες που φοβούνται να μιλήσουν κι έκανε έκκληση να καταθέσουν έστω και ανώνυμα.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραβαϊάζ σημείωσε ότι από την έρευνα της αστυνομίας δε βεβαιώθηκε από πουθενά ότι υπάρχει ενδοοικογενειακή ρήξη. Δε βρέθηκε επαφή ή τηλεφώνημα από κύκλο ανθρώπων το τελευταίο διάστημα, ενώ ούτε στα social media δεν προέκυψε κάτι πέρα από τις επαφές με τον κύκλο της.

Οι αστυνομικοί χαρακτηρίζουν την υπόθεση ως αρπαγή και είναι αισιόδοξοι ότι η Άρτεμις είναι ζωντανή. Όσον αφορά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πάντως, ο δικηγόρος επεσήμανε ότι υπήρχε μια κινητικότητα τις τελευταίες μέρες, ότι το κορίτσι είχε μπλοκάρει κάποια άτομα και πως ενδεχομένως να υπάρχουν μηνύματα που έχουν διαγραφεί.

Πηγή: star.gr