Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Τακτική μέσω τηλεδιάσκεψης συνεδρίαση Οικονομικής

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2020 09:53 Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Τακτική μέσω τηλεδιάσκεψης συνεδρίαση Οικονομικής

Πρόσκληση για την 32η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, μέσω τηλεδιάσκεψης, κοινοποίησε η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας και Πρόεδρος της Επιτροπής Αθανασία Στιβακτή.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020 στις 14:30’ μ ε οκτώ θέματα στην ημερήσια διάταξη που περιλαμβάνει τα έργα εξοπλισμού των παιδικών χαρών και την προμήθεια και εγκατάσταση ψηφιακών υδρομέτρων.

ΘΕΜΑ 1ο: Περί εισήγησης οικονομικής επιτροπής για αναμόρφωση-τροποποίηση πρ/σμού οικον. έτους 2020

ΘΕΜΑ 2ο: Περί έγκρισης ορθής επανάληψης πρακτικών κατακύρωσης ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ, ΔΑΠΕΔΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ – ΕΛΑΤΕΙΑΣ»

ΘΕΜΑ 3ο: Περί παράτασης περαίωσης του έργου «Συντήρηση Κλειστού Γυμναστηρίου Αμφίκλειας»

ΘΕΜΑ 4ο: Περί παράτασης συμβατικού χρόνου παράδοσης βάσει συμφωνητικού για την προμήθεια φορτηγού

ΘΕΜΑ 5ο: Περί ορισμού πληρεξουσίου δικηγόρου για υπόθεση αγωγής Κ.Κ. κ.λ.π (ΜΑΠ)

ΘΕΜΑ 6ο: Περί ανάκλησης της αριθμ. 177/2020 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής

ΘΕΜΑ 7ο: Περί έγκρισης πρακτικού διερεύνησης τιμών για την προμήθεια με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΔΡΟΜΕΤΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΕΛΑΤΕΙΑΣ».

ΘΕΜΑ 8ο: Περί έγκρισης της μελέτης «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΔΡΟΜΕΤΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ-ΕΛΑΤΕΙΑΣ»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση