Όλα αρνητικά τα τεστ στην Κάτω Τιθορέα - Ανοικτό από αύριο το Δημοτικό Κατάστημα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2020 11:33 Όλα αρνητικά τα τεστ στην Κάτω Τιθορέα - Ανοικτό από αύριο το Δημοτικό Κατάστημα

Συγκρατημένη αισιοδοξία για τη συνέχεια συμβουλεύει η Δήμαρχος και τήρηση των μέτρων…

Τέλος καλό σχετικά με την ανίχνευση κρούσματος κορωνοϊού στο Δημοτοικό Κατάστημα του δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας στην Κάτω Τιθορέα, καθώς όπως ανακοίνωσε σήμερα το πρωί η Δήμαρχος Αθανασία Στιβακτή, όλα τα τεστ (γρήγορα και μοιρακά) που έγιναν στους υπαλλήλους, ήταν αρνητικά.

Έτσι από αύριο Τετάρτη (9/12) ανοίγει και πάλι το Δημαρχείο, ενώ η Δήμαρχος συνιστά προσοχή και τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του επικίνδυνου ιού.

Η ανάρτηση της Δημάρχου:

«Ολοκληρώθηκε η δειγματοληψία και των μοριακών τεστ των υπαλλήλων του Δημοτικού Καταστήματος Κάτω Τιθορέας. Κατόπιν του θετικού κρούσματος σε υπάλληλο του Δήμου μας πραγματοποιήθηκαν rapid test την Παρασκευή 4/12 και μοριακά την Δευτέρα 7/12 τα οποία είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι βγήκαν όλα τους αρνητικά!!

Τα rapid test έγιναν στο Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας και τα μοριακά στο Περιφερειακό Ιατρείο Κάτω Τιθορέας. Ευχαριστούμε θερμά τόσο το Διευθυντή του Κέντρου Υγείας κο Θ. Λεπενό για την άμεση ανταπόκριση του την Παρασκευή όσο και την γιατρό κα Α. Παπαθανασίου για τη δειγματοληψία της Δευτέρας.

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων επιστρέφουμε στις εργασίες μας. Παρόλα τα εμπόδια και τις δύσκολες συνθήκες η καθημερινότητα τρέχει κι εμείς οφείλουμε να επιτελέσουμε το έργο μας. Το Δημοτικό Κατάστημα Κάτω Τιθορέας από αύριο, Τετάρτη 09/12/2020, θα είναι και πάλι ανοιχτό προς εξυπηρέτηση των δημοτών μας, κατόπιν ραντεβού ή με φυσική παρουσία για κατεπείγουσες ανάγκες.

Παραμένουμε σε επιφυλακή και εγρήγορση! Με αίσθημα ατομικής αλλά και συλλογικής ευθύνης οφείλουμε όλοι μας να συνεχίσουμε να προσέχουμε και να τηρούμε πιστά τα μέτρα προστασίας!»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση