Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα ευτράπελα της καραντίνας - Κάλεσε ταξί για να ζητήσει delivery... προφυλακτικά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2020 10:19 Τα ευτράπελα της καραντίνας - Κάλεσε ταξί για να ζητήσει delivery... προφυλακτικά

Δεν πίστευε στ’ αυτιά της η γυναίκα στο τηλεφωνικό κέντρο των Ραδιοταξί Βόλου, όταν στην άλλη άκρη της γραμμής άκουσε έναν νεαρό άνδρα να παραγγέλνει ταξί προκειμένου να του κάνει delivery μερικά προϊόντα από διάφορα καταστήματα της πόλης, επειδή η ώρα είχε περάσει τις 21.00 και ο ίδιος δε μπορούσε να κυκλοφορήσει.

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, ο νεαρός κάλεσε ταξί και ζήτησε να μιλήσει με τον οδηγό απευθείας, όπως κι έγινε. Από εκείνον ζήτησε να του πάρει σουβλάκια από μαγαζί που δεν κάνει delivery, μία σοκολάτα, αλλά και… προφυλακτικά.

Ο οδηγός έμεινε άναυδος ακούγοντας τον άνδρα στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, αλλά ικανοποίησε τις απαιτήσεις του και μέσα σε λίγα λεπτά βρέθηκε κάτω από το σπίτι του για να του τα παραδώσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν είναι η πρώτη φορά που πολίτες εν μέσω καραντίνας τηλεφωνούν στα ταξί και ζητούν να μεταφέρουν διάφορα πράγματα και να πραγματοποιήσουν υπηρεσίες… ταχυμεταφοράς.