Νοσοκομείο Λαμίας: Δώδεκα έγιναν οι κλίνες ΜΕΘ covid!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2020 18:42 Νοσοκομείο Λαμίας: Δώδεκα έγιναν οι κλίνες ΜΕΘ covid!

Μία ακόμη κλίνη στη ΜΕθ κορωνοϊού προστέθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας από το απόγευμα της Τετάρτης (9/12) μετά από ενέργειες της διοίκησης σε συνεννόηση με την τεχνική υπηρεσία και φυσικά τους ανθρώπους της Μονάδας.

Η ανάγκη σε κρεβάτια εντατικής παρακολούθησης και θεραπείας είναι μεγαλύτερη από ποτέ και το Νοσοκομείο Λαμίας κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να διπλασιάσει τη δυναμική του εξυπηρετώντας σε ποσοστό μεγαλύτερο του 50% περιστατικά από άλλους νομούς.

Αρωγός στην προσπάθεια και η 5η ΥΠΕ που εξασφάλισε το κατάλληλο κρεβάτι που μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο για κάποιον συνάνθρωπό μας. Ενδεικτικό το πόσο πολύτιμη είναι αυτή η νέα προσθήκη, αρκεί να σημειώσουμε την αγωνία για την εξασφάλιση κρεβατιού ΜΕΘ για 33χρονο από το Καρπενήσι που τελικά διακομίστηκε στη ΜΕΘ Χαλκίδας όπου υπήρχε άδειο κρεβάτι.

Ωστόσο είναι θέμα λίγων ωρών να γεμίσει και το νέο κρεβάτι της Λαμίας καθώς υπάρχει σοβαρό περιστατικό στο πέτρινο εκτός κι αν προκύψει κάτι έκτακτο από άλλο γειτονικό νομό.

Στο Νοσοκομείο Λαμίας γίνεται πραγματικά μεγάλη προσπάθεια, από το σύνολο του προσωπικού σε αυτόν τον πόλεμο με τον αόρατο κι επικίνδυνο εχθρό που σκοτώνει αδιακρίτως ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση