Κρούσμα κορωνοϊού και στη ΔΟΥ Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 09:22 Κρούσμα κορωνοϊού και στη ΔΟΥ Λαμίας

Έγινε απολύμανση - Λειτουργεί από σήμερα κανονικά η υπηρεσία με ραντεβού…

Θετικός στην covid-19 βρέθηκε υπάλληλος στη ΔΟΥ Λαμίας και η υπηρεσία έκλεισε το μεσημέρι της Τετάρτης (9/12) για απολύμανση.

Πρόκειται για υπάλληλο που μετά από ήπια συμπτώματα αποφάσισε να κάνει rapid test που βγήκε θετικό και άμεσα ειδοποίησε την υπηρεσία.

Όπως είναι γνωστό στο διάστημα των μέτρων κατά της διασποράς του ιού η ΔΟΥ λειτουργεί αυστηρά με ραντεβού για επείγουσες περιπτώσεις και ο συγκεκριμένος υπάλληλος δεν είχε επαφές με το κοινό. Δύο συνάδελφοί του που βρισκόντουσαν στον ίδιο χώρο έκαναν επίσης το τεστ και βγήκαν αρνητικοί, ενώ ομοίως αρνητικό βγήκε και το τεστ των άλλων υπαλλήλων που με δική τους πρωτοβουλία εξετάστηκαν για το αν νοσούν.

Ωστόσο τηρώντας το πρωτόκολλο τόσο ο υπάλληλος που νοσεί, όσο και οι άμεσες επαφές του, έχουν τεθεί σε καραντίνα, ενώ τα τεστ θα επαναληφθούν μετά από τρεις ημέρες για να αποκλειστεί η πιθανότητα μετάδοσης σε συναδέλφους.

Σχετικά με τη λειτουργία της ΔΟΥ στο κτίριο έγινε απολύμανση, ενώ από την Πέμπτη λειτουργεί κανονικά και φυσικά ΜΟΝΟ με ραντεβού για εξυπηρέτηση επειγουσών υποθέσεων του κοινού.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση