Θρήνος στην Ύπατη για την «ψυχή» των Αινιάνων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020 08:02 Θρήνος στην Ύπατη για την «ψυχή» των Αινιάνων

Ένας νέος άνθρωπος που είχε προσφέρει πολλά και είχε τη θέληση και μπορούσε να προσφέρει ακόμη περισσότερα, «έφυγε» το πρωί της Πέμπτης για το μεγάλο ταξίδι βυθίζοντας στο πένθος την αγαπημένη της Υπάτη και τη Φθιώτιδα.

Μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο η Ανδριανή (Νίτσα) Αθανασίου - Ζαπαντιώτη κατέληξε στο Νοσοκομείο Λαμίας, μόλις στα 56 της χρόνια. Ήταν από τους βασικούς συντελεστές της κοινωνικής και πολιτιστικής δράσης του Συλλόγου «Αινιάνες», ενώ το ενδιαφέρον της για το κοινωνικό σύνολο το είχε καταθέσει και με την ενασχόλησή της με τα κοινά ως η πρώτη εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος Υπάτης.

Ο πόνος από την απώλεια τεράστιος και δυστυχώς λόγω των περιοριστικών μέτρων που οφείλουμε όλοι να σεβαστούμε, το στερνό αντίο σε αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο θα πρέπει να πουν από κοντά ελάχιστοι άνθρωποι.

Στη μνήμη όλων μας όμως θα μείνει αιώνια ως ένας ξεχωριστός, θετικός και καλοσυνάτος άνθρωπος που ήθελε μόνο να προσφέρει.

Η κηδεία της θα γίνει την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020, ώρα 12.00, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Υπάτης.

Παραθέτουμε παρακάτω το συλλυπητήριο μήνυμα της Προέδρου των «Αινιάνων» Μαρίας Λαϊνά:

«Η οικογένεια των Αινιανων πενθει και θρηνει την απωλεια της επί σειρά ετών Γενικής Γραμματέως Ανδριανής Αθανασίου- Ζαπαντιωτη. Άτομο ιδιαίτερης κοινωνικής ευαισθητοποίησης, δυναμικό, λειτούργησε πάντα με γνώμονα την απέραντη αγάπη της για τους Αινιανες και την Υπάτη. Ήταν η πρώτη εκλεγμένη γυναίκα Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Υπάτης, πάντα παρούσα στα πολιτιστικά δρώμενα, ενεργός πολίτης μέχρι το τέλος. Ο αγώνας των τελευταίων χρόνων είναι παράδειγμα θέλησης, δύναμης και αξιοπρέπειας. Οι συνθήκες του covid μας αναγκάζουν να σεβαστούμε τα μέτρα που έχει λάβει η πολιτεία με την αυστηρή παρουσία 9 ατόμων στη κηδεία της που θα γίνει αύριο Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020, ώρα 12.00,  στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Υπάτης. Αντί στεφάνων θα δοθεί στη μνημη της ποσο για τα ευαγή ιδρύματα της Μητρόπολης Φθιώτιδας.»

Από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση