Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυξάνονται οι θάνατοι στο Νοσοκομείο Λαμίας από κορωνοϊό

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020 08:04 Αυξάνονται οι θάνατοι στο Νοσοκομείο Λαμίας από κορωνοϊό

Τρία άτομα έφυγαν από επιπλοκές της ασθένειας το τελευταίο 24ωρο. Ένας ακόμη θάνατος στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Διασωληνώθηκε ένας ακόμη Λαμιώτης στη ΜΕΘ κορωνοϊού…

Τη μάχη με την επικίνδυνη ασθένεια που προκαλεί ο sars-cov-2 έχασαν τρεις ακόμη συνάνθρωποί μας το τελευταίο 24ωρο στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Οι δύο από αυτούς νοσηλεύονταν διασωληνωμένοι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας covid. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον 59χρονο από το Ραπτόπουλο Ευρυτανίας που είχε διακομιστεί στο Νοσοκομείο Λαμίας από το ΓΝ Καρπενησίου στις 2 Δεκεμβρίου και τον 60χρονο από το Βόλο που είχε διασωληνωθεί μία ημέρα αργότερα στο «Αχιλλοπούλειο» εξαιτίας των επιπλοκών που του προκάλεσε ο κορωνοϊός και άφησαν την τελευταία του πνοή το μεσημέρι και το πρωί της Πέμπτης (10/12) αντίστοιχα.

Στη ΜΕΘ Κορωνοϊού του Νοσοκομείου Λαμίας νοσηλεύονται 9 άτομα στις 12 κλίνες, καθώς εισήχθη εσπευσμένα ένας 67χρονος από τη Λοκρίδα που μέχρι πρότινος νοσηλευόταν στο πέτρινο κτίριο.

Το πρωί της Τετάρτης (9/12) ένας ακόμη συνάνθρωπός μας ηλικίας 84 ετών από τη Λαμία, είχε καταλήξει στην κλινική covid αυτή τη φορά, του Νοσοκομείου Λαμίας. Να σημειώσουμε ότι στο πέτρινο κτίριο είχαμε μετά από καιρό μαζεμένα εξιτήρια ασθενών που είναι πλέον αρνητικοί στον ιό και οι νοσηλευόμενοι έπεσαν στους 54, αφούν δεν έγινε καμία νεότερη εισαγωγή.

Δυστυχώς όμως ο μακρύς κατάλογος των θυμάτων συνεχίζεται στη Στερεά Ελλάδα, με την είδηση ενός ακόμη θανάτου στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και στην κλινική covid, όπου εξέπνευσε την Πέμπτη (10/12) ένας 79χρονος από τη Βόρεια Εύβοια.