Δήμος Αγράφων: Πως θα εξυπηρετούνται οι άνθρωποι στο Ραπτόπουλο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020 11:29 Δήμος Αγράφων: Πως θα εξυπηρετούνται οι άνθρωποι στο Ραπτόπουλο

Τα τηλέφωνα ανάγκης…

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος έχει μπει ο Δήμος Αγράφων και η Κοινότητα Ραπτόπουλου μετά την ανακοίνωση για τοπικό Lockdown με απαγόρευση εισόδου - εξόδου στο χωριό για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού.

Παράλληλά με τα γεγονότα άρχισαν να πλάθονται και τα «επιστημονικά σενάρια» που πουλάνε, χωρίς βέβαια να στοιχειοθετούνται και εντέλει να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, όπως ακούσαμε σε πολλά αθηναϊκά μέσα να δηλώνει ο Δήμαρχος Αλέξης Καρδαμπίκης.

Αυτό που μένει είναι μια υποχρεωτική καραντίνα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και σε αυτή την περίπτωση κάποιοι πρέπει να βοηθήσουν περισσότερο όπως οι άνθρωποι των τοπικών συμβουλίων και η Περιφέρεια.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου Αγράφων μαζί με τα τηλέφωνα επικοινωνίας όσων κατοίκων έχουν ανάγκη τροφίμων, φαρμάκων και γενικά υπσοτήριξης:

«Αυτή τη στιγμή η αυστηρή τήρηση των μέτρων είναι το «εμβόλιό» μας ενάντια στον κορονοϊό. Οφείλουμε να πειθαρχήσουμε απαρέγκλιτα στις συστάσεις του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Υγείας για να διαφυλάξουμε την δημόσια υγεία στην περιοχή μας. Κατανοούμε την κούραση, το άγχος και την αγωνία των κατοίκων όμως πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να επανέλθουμε στην κανονικότητα όσο πιο σύντομα γίνεται. Δεν πρέπει να αφήσουμε την κατάσταση να ξεφύγει και να θέσουμε σε κίνδυνο την υγεία όλων. Μόνο έτσι θα κερδίσουμε τη μάχη .

Σύμφωνα με απόφαση της πολιτικής προστασίας στο  χωριό Ραπτόπουλο για 7 ημέρες επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα  λόγω  του περιορισμού της διασποράς  του κορονοϊού.

Όσοι κάτοικοι αντιμετωπίζουν προβλήματα, σε θέματα τροφοδοσίας, στην παροχή ειδών πρώτης ανάγκης και στην κάθε είδους συνδρομή σε χρονίως πάσχοντες και νοσούντες  μπορούν να απευθύνονται στους:

1. Τριαντάφυλλο Μάκη - Πρόεδρο τοπικής Κοινότητας - 6977700589

2. Ζαχαράκη Παναγιώτη - Αντιδήμαρχο - 6972607015

3. Μπράζια Παναγιώτη - Δημ. Σύμβουλο - 6908295520

4. Ευαγγελογιώργο Θωμά - Τοπικό Σύμβουλο - 6973714171

Και στους εθελοντές μέλη του πολιτιστικού Συλλόγου Ραπτοπούλου

1.Θεοφάνη Σβάρνα - 6974802600

2.Παπαδήμο Γεώργιο - 6934043074»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση