Στο πένθος η Εκπαίδευση στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2020 08:04 Στο πένθος η Εκπαίδευση στη Φθιώτιδα

«Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και όλη η εκπαιδευτική κοινότητα πενθεί για τον άδικο χαμό του Διευθυντή Δ/θμιας Εκπ/σης Κωνσταντίνου Ε. Αργυρόπουλου και εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

....................................

«Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕΚΕΣ) Στερεάς Ελλάδας, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και όλη η εκπαιδευτική κοινότητα πενθεί για τον άδικο χαμό του Διευθυντή Δ/θμιας Εκπ/σης Κωνσταντίνου Ε. Αργυρόπουλου και εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

.....................................................................

«Ο Σύλλογος  Γονέων Κηδεμόνων  και Φίλων  του  ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον αδόκητο θάνατο  του  Διευθυντή  Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης  Κωνσταντίνο  Αργυρόπουλο  και ευχόμαστε  κουράγιο  και δύναμη  στους  οικείους  του».

Το  Δ.Σ  του  Συλλόγου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση