Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Rapid test στην Κάτω Τιθορέα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2020 20:20 Rapid test στην Κάτω Τιθορέα

Με τη μέθοδο μέσα από το αυτοκίνητο σε μια διαδικασία που δεν κρατά πάνω από 10 λεπτά μέχρι το αποτέλεσμα…

Μετά τα τελευταία απανωτά κρούσματα στην Κάτω Τιθορέα και το προληπτικό κλείσιμο του Δημοτικού Καταστήματος, την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν μαζικά γρήγορα τεστ (rapid test) στην περιοχή όπως ανακοίνωσε η Δήμαρχος Αθανασία Στιβακτή.

Τα τεστ θα γίνουν μέσα από το αυτοκίνητο (drive through testing) σε μια διαδικασία που διαρκεί ελάχιστα και μέσα σε 10 λεπτά γνωρίζεις και το αποτέλσμα.

Η ανακοίνωση:

«Εν μέσω πανδημίας και εν όψει των Χριστουγέννων είναι χρέος όλων μας να περιορίσουμε τη διασπορά του ιού όσο περισσότερο γίνεται. Ο κορονοϊός βρίσκεται πλέον στη πόρτα μας και οφείλουμε με συνεργασία, ψυχραιμία και υπευθυνότητα να τον αντιμετωπίσουμε. Η στοχοποίηση δεν βοηθά κανέναν μας. Παρα μόνο η ενότητα!

Την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου, από τις 9:00 το πρωί έως το μεσημέρι, κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσουν Drive - Through COVID-19 Rapid Test στην Κάτω Τιθορέα στην οδό Θερμοπυλών. Θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους δημότες μας να πραγματοποιήσουν τεστ ανίχνευσης COVID-19 σε λιγότερο από 10 λεπτά, εύκολα, γρήγορα, άνετα και με απόλυτη αξιοπιστία και ασφάλεια, χωρίς να εξέλθουν από το αυτοκίνητό τους. Απαραίτητο να έχουν μαζί τους μόνο το ΑΜΚΑ τους.

Η αιτιολογία μετακίνησης θα είναι "Επιλογή 1" που αφορά μετακινήσεις για λόγους υγείας!

Ας αφιερώσουμε όλοι 10 λεπτά από το χρόνο μας, προκειμένου να αποφύγουμε την περαιτέρω διασπορά. Η διαδικασία του τεστ δεν είναι τίποτα μπροστά στις επιπτώσεις της νόσου!»