Οι εκπαιδευτικοί του πρώην ΤΕΙ Στερεάς για το θάνατο του Κώστα Αργυρόπουλου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020 11:33 Οι εκπαιδευτικοί του πρώην ΤΕΙ Στερεάς για το θάνατο του Κώστα Αργυρόπουλου

Ο Κώστας Αργυρόπουλος υπήρξε ένας εξαίρετος Δάσκαλος ο οποίος άφησε  φωτεινό το στίγμα του στο χώρο της εκπαίδευσης από τις θέσεις που  υπηρέτησε.

Εκτός από την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση πρoσέφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του και στα Τμήματα Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Πληροφορικής Τεχνολογικής Εκπαίδευσης του πρώην ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας (και παλιότερα του ΤΕΙ Λαμίας) επί σειρά ετών, διακρινόμενος για το ήθος του, την επαγγελματική του ευσυνειδησία και την επιστημονική του επάρκεια συμβάλλοντας στην ακαδημαïκότητα των Τμημάτων αυτών.

Τέλος, και είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς, εκτός από τη συνεισφορά του ως δάσκαλος έδειχνε έμπρακτα και με κάθε ευκαιρία το ενδιαφέρον του για το ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και την εκτίμησή του για τους εργαζομένους σε αυτό.

Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Κώστα Αργυρόπουλου για την τραγική τους απώλεια.

Εκπαιδευτικοί των Τμημάτων Ηλεκτρονικής και Πληροφορικής

του πρώην ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση