Λαμία: Η ευχάριστη έκπληξη των μαθητών του 4ου Δημοτικού στο προσωπικό του Νοσοκομείου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020 16:29 Λαμία: Η ευχάριστη έκπληξη των μαθητών του 4ου Δημοτικού στο προσωπικό του Νοσοκομείου

Μέσα στις καθημερινές μάχες κατά της covid-19 αλλά και κάθε άλλης ασθένειας, οι «πολεμιστές» του Νοσοκομείου Λαμίας δικαιούνται στιγμές σαν κι αυτές, να βλέπουν τα παιδιά να ζωγραφίζουν για κείνους και να παίρνουν δύναμη.

Οι μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας έκανε το πρωί της Δευτέρας την ευχάριστη έκπληξη στη διοίκηση και το προσωπικό του ΓΝ Λαμίας προσφέροντας τις ζωγραφιές τους.

Διαβάστε την ανάρτηση του Διοικητή του Νοσοκομείου Ανδρέα Κολοκυθά που δημοσίευσε εκτός από τις όμορφες ζωγραφιές και τις αντιδράσεις του προσωπικού από τη ΜΕΘ μέχρι τα Επείγοντα.

«Μία ευχάριστη έκπληξη μας επεφύλαξε η σημερινή μέρα. Ο μαθητής της 6ης Δημοτικού Ανδρόνικος, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας κ. Θεμιστοκλή Ακριβό, την εκπαιδευτικό κ. Φωτεινή Σκόπα και  τον κ. Λεωνίδα Παπαναστασίου μας γέμισε χαμόγελα με τις εκπληκτικές ζωγραφιές όλων των μαθητών. Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε όλοι, τα παιδιά μας γεμίζουν δύναμη και κουράγιο. Σας ευχαριστούμε όλους».

Δείτε και τις φωτογραφίες:

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση