Κλείνει το μεσημέρι ο δρόμος Χαλκίδας - Αιδηψού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020 09:52 Κλείνει το μεσημέρι ο δρόμος Χαλκίδας - Αιδηψού

Στο ύψος του Δερβενίου…

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σήμερα το μεσημέρι της Τετάρτης (16/12) στην εθνική οδό Χαλκίδας - Αιδηψού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΓΕΠΑΔ Στερεάς, η κυκλοφορία των οχημάτων, θα διακοπεί προσωρινά, αύριο κατά τις ώρες 13:00 έως 15:00, στην Εθνική Οδό Χαλκίδας – Αιδηψού (Θέση Δερβένι), από την 43η χ/θ έως την 44η χ/θ, λόγω εκτέλεσης εργασιών τοποθέτησης φράχτη ανάσχεσης βραχοπτώσεων επί των πρανών.

Οι εργασίες αυτές εκτελούνται στα πλαίσια του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ 77 ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ – ΛΙΜΝΗΣ – ΑΓ. ΑΝΝΑΣ (TMHMA ΠΑΓΩΝΤΑΣ – ΠΡΟΚΟΠΙ – ΜΑΝΤΟΥΔΙ – ΚΗΡΙΝΘΟΣ)» που υλοποιείται από την Π.Σ.Ε., και είναι απολύτως απαραίτητες για λόγους προστασίας των διερχόμενων οχημάτων από καταπτώσεις στην περιοχή του Δερβενίου, ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες έντονες βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών.

Θα ακολουθήσει από την Περιφέρεια, μια ακόμα μεγαλύτερη παρέμβαση με το έργο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ Ε.Ο.77 (ΤΜΗΜΑ ΠΑΓΩΝΤΑ - ΔΕΡΒΕΝΙ) συνολικού Π/Υ 4.200.000,00€, προγραμματισμένο να υλοποιηθεί μέσα στο επόμενο έτος στο πλαίσιο της αντιμετώπισης βλαβών από τη θεομηνία «Θάλεια».

Μέσα από αυτό θα τοποθετηθούν φράχτες ανάσχεσης βραχοπτώσεων σε μεγάλο τμήμα της περιοχής του Δερβενίου, που θα αναβαθμίσουν σημαντικά το επίπεδο ασφάλειας στην εν λόγω εθνική οδό.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση