Πανεπιστήμια: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για κατ’ εξαίρεση μετεγγραφής/μετακίνησης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020 08:34 Πανεπιστήμια: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για κατ’ εξαίρεση μετεγγραφής/μετακίνησης

Μέχρι την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές να υποβάλουν αίτηση για κατ’ εξαίρεση μετεγγραφή/μετακίνηση, για ιδιαίτερα σοβαρές και τεκμηριωμένα εξαιρετικές περιπτώσεις.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από τον φοιτητή αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην ειδική εφαρμογή https://transfer.it.minedu.gov.gr (κατ΄ εξαίρεση μετεγγραφές) ή μέσω του αντίστοιχου υπερσυνδέσμου στην κεντρική ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, χρησιμοποιώντας τους Ιδρυματικούς κωδικούς (username) και (password).

Τα δικαιολογητικά που τεκμηριώνουν τους επικαλούμενους λόγους για χορήγηση κατ΄ εξαίρεση μετεγγραφής/μετακίνησης ακαδημαϊκού έτους 2020 – 2021, υποβάλλονται ηλεκτρονικά μόνο από τον φοιτητή και μία μόνο φορά σε ένα ενιαίο αρχείο στην εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων "MyDocs", χρησιμοποιώντας κωδικό χρήστη (username) και συνθηματικό (password) της Α.Α.Δ.Ε. (TAXISnet).

Επισημαίνεται ότι τα δικαιολογητικά πρέπει να επισυναφθούν εν συνεχεία της οριστικοποίησης της ηλεκτρονικής αίτησης, με τον τρόπο που αναφέρεται παραπάνω.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση