Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα κρούσματα στο Δήμο Λαμιέων - Έκλεισε η Οικονομική Υπηρεσία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020 10:30 Νέα κρούσματα στο Δήμο Λαμιέων - Έκλεισε η Οικονομική Υπηρεσία

«Υπό έλεγχο η κατάσταση», δηλώνει ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Στασινός.

Τέσσερα θετικά κρούσματα εντοπίστηκαν στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Λαμιέων, η οποία έκλεισε για δυο ημέρες, σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή, για να γίνει απολύμανση και από Δευτέρα η υπηρεσία θα λειτουργήσει κανονικά.

Πρόκειται για τρεις γυναίκες υπάλληλους και έναν άνδρα, οι οποίοι θα παραμείνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες και μετά θα γίνει επανέλεγχος για να διαπιστωθεί εάν θα αρνητικοποιηθούν, ώστε να επιστρέψουν στην υπηρεσία τους.

«Το διήμερο κλείσιμο της υπηρεσίας γίνεται για καθαρά προληπτικούς λόγους. Έχουμε κάνει τεστ σε όλους τους υπόλοιπους υπάλληλους, που πιθανά θα μπορούσαν να είχαν έρθει σε επαφή, και είναι όλοι αρνητικοί. Η κατάστασή είναι υπό έλεγχο και δεν συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας...», ειπε στο LamiaReport μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Στασινός.

Να σημειωθεί ότι το πρώτο θετικό κρούσμα υπαλλήλου είχε εντοπιστει στα γρήγορα τεστ  (rapid test) που έγιναν την Κυριακή στην οδό Φιλίας στην ΠΕΛ και στη συνέχεια από την ιχνηλάτηση των επαφών προέκυψαν και τα άλλα τρία.