Νίκος Τριανταφύλλης: «Η αρχή έγινε ευελπιστούμε για τη συνέχεια…»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020 08:58 Νίκος Τριανταφύλλης: «Η αρχή έγινε ευελπιστούμε για τη συνέχεια…»

Την ευχαρίστησή του για την υλοποίηση του μεγαλύτερου εξοπλιστικού προγράμματος για τον εκσυγχρονισμό του Αστυνομικού Σώματος, εξέφρασε με ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας Νίκος Τριανταφύλλης.

Στην ίδια ανάρτηση ωστόσο δεν κρύβει τον προβληματισμό του για το αν αυτός ο εκσυγχρονισμός θα συνεχιστεί, ενώ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τους συναδέλφους του, οι οποίοι εργάστηκαν πραγματικά (και συνεχίζουν να εργάζονται) με πολύ κόπο ώστε να ξεπεραστεί ο σκόπελος της γραφειοκρατίας που επικρατεί και να γίνει πράξη η  υλοποίηση του εξοπλιστικού προγράμματος αυτού.

Δείτε τι έγραψε ο Πρόεδρος της ΕΑΣΥΦ:

«Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας υλοποιώντας  για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, ένα από τα μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα, με προϋπολογισμό που ξεπερνά συνολικά τα  31.000.000 ευρώ, εκσυγχρονίζει τον Έλληνα και την Ελληνίδα Αστυνομικό χορηγώντας έτσι την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή ώστε να μπορούμε πλέον να επιτελούμε το λειτούργημα μας  με ασφάλεια.

Σίγουρα δε θα έπρεπε να τυγχάνει προβολής η ενέργεια αυτή του Αρχηγείου καθώς αποτελεί υποχρέωση της πολιτείας να παρέχει όλα εκείνα τα απαραίτητα μέσα στον Έλληνα και την Ελληνίδα Αστυνομικό για να ασκεί τα καθήκοντά του, ωστόσο κάθε τι που γίνεται προς αυτήν την κατεύθυνση είναι προς όφελος όλων  και πρέπει να το επικροτουμε.

Σίγουρα οι ανάγκες δεν καλύπτονται, αλλά η αρχή έγινε και ευελπιστούμε σε  ανάλογη συνέχεια ώστε επιτέλους οι αστυνομικοί να βγαίνουν στο δρόμο εξοπλισμένοι με όλα τα απαραίτητα μέσα τόσο για την ασφάλειά τους όσο και για την ασφάλεια των πολιτών.

Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού, στην Γ.Ε.Π.Α.Δ.  Στερεάς Ελλάδας, σε πρώτη φάση, καταφθάνουν 20 νέα οχήματα, 550 αλεξίσφαιρα , 120 κράνη δικυκλιστών, 120 ζευγάρια μπότες δικυκλιστών, κράνη (150) - μάσκες (130) - ασπίδες(130) για τις Διμοιρίες υποστήριξης των Διευθύνσεων και πλήθος άλλων υλικών όπως επαναφορτιζόμενους φακούς, χειροπέδες κ.λ.π. , για τα οποία είμαστε σίγουροι ότι οι αρμόδιοι θα τα κατανεμουν σε κάθε Διεύθυνση ανάλογα με τις ανάγκες.

Τέλος θα πρέπει παράλληλα να αποδοθούν τα εύσημα και σε εκείνους τους  συναδέλφους του Αρχηγείου, οι οποίοι εργάστηκαν πραγματικά (και συνεχίζουν να εργάζονται ) με πολύ κόπο ώστε να ξεπεραστει ο σκόπελος της γραφειοκρατίας που επικρατεί και να γίνει πράξη η  υλοποίηση του εξοπλιστικού προγράμματος αυτού.»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση