Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χορηγία απινιδωτή στο Δήμο Λοκρών από την Περιφέρεια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020 19:12 Χορηγία απινιδωτή στο Δήμο Λοκρών από την Περιφέρεια

Ο Δήμος Λοκρών παρέλαβε σήμερα έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή, προσφορά της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών καρδιοαναπνευστικής ανακοπής και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

Όπως σημειώνει ο Δήμος Λοκρών, το ιατρικό μηχάνημα πρόκειται να αξιοποιηθεί σε χώρους με μεγάλη συγκέντρωση πληθυσμού, όπως αθλητικές εγκαταστάσεις και παραλίες, προκειμένου να μπορεί να σώσει ζωές.

Το «δώρο» παρέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδος Αθανάσιος Καρακάντζας, στο Δήμαρχο Λοκρών Αθανάσιο Ζεκεντέ, παρουσία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μάιτας Γιαννοπούλου και των Αντιδημάρχων Νικόλαου Ανεστάκου και Παναγιώτη Καπουκίνη.

Ο Δήμαρχος Λοκρών εξέφρασε τις ευχαριστίες του για αυτή τη χορηγία, που συμβάλει στην αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών, χαιρετίζοντας την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας η οποία ήρθε δύο ημέρες μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη, για την αποπεράτωση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Μαλεσίνας, προϋπολογισμού 900.000€.