Λαμία: Βαρύ πένθος στο Δήμο και τη ΔΕΥΑΛ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020 08:28 Λαμία: Βαρύ πένθος στο Δήμο και τη ΔΕΥΑΛ

Ένας ακόμη συμπολίτης μας έφυγε ξαφνικά το πρωί της Κυριακής…

Μία ακόμη τραγική είδηση αναστάτωσε την κοινωνία της Λαμίας και της Φθιώτιδας, καθώς είχαμε τον αιφνίδιο θάνατο του 61χρονου Δημήτρη Βελλή πιθανότατα από ανακοπή.

Ο γνωστός για τη χρυσή του καρδιά υπάλληλος της ΔΕΥΑΛ, αισθάνθηκε αδιαθεσία και πόνο στο στομάχι πριν χάσει τις αισθήσεις του στο σπίτι του στο Παγκράτι. Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο άτυχος άνδρας ετοιμαζόταν να βγει στη σύνταξη τον προσεχή Φεβρουάριο μπαίνοντας ημερολογιακά στο 62ο έτος και έχοντας κατοχυρώσει το δικαίωμα αυτό ύστερα από δεκαετίες στη δουλειά. Από τους πιο εργατικούς υπαλλήλους, με χιούμορ και καλή διάθεση απέναντι σε όλους, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και βύθισε στο πένθος τους συναδέλφους του.

Μαζί πενθεί και το Φθιωτικό ποδόσφαιρο που έχασε έναν από τους πιο παλιούς του τερματοφύλακες, αφού ο Δημήτρης έπαιξε μέχρι τα δεύτερα άντα του σε πολλές ομάδες της Φθιώτιδας και κυρίως της Λαμίας.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Δευτέρα (21/12) στις 12:00' το μεσημέρι στον ιερό ναό Πέτρου και Παύλου στο Παγκράτι Λαμίας.

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του.

Το συλλυπητήριο μήνυμα των ανθρώπων του Δήμου Λαμιέων

Ο Δήμαρχος Λαμιέων και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑ Λαμίας Ευθύμιος Καραΐσκος, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι, εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια, στην οικογένεια και τους οικείους του Δημήτρη Βελλή που έφυγε χθες αιφνίδια από κοντά μας.

Με θλίψη αποχαιρετούμε έναν εργαζόμενο, ένα δικό μας άνθρωπο που χρόνια τώρα προσέφερε τις υπηρεσίες του στη Πόλη μας και στους πολίτες της.

Θα τον θυμόμαστε με αγάπη και εκτίμηση.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση