Τάπητες και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δήμου Καρπενησίου από την Περιφέρεια

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020 11:54 Τάπητες και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων στο Δήμου Καρπενησίου από την Περιφέρεια

Έργα εκσυγχρονισμού αθλητικών εγκαταστάσεων αξίας 395.000 ευρώ, χρηματοδοτεί στο Δήμο Καρπενησίου η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο του Τεχνικού προγράμματος Ευρυτανίας.

Για το σκοπό αυτό, υπεγράφη προγραμματική σύμβαση, μεταξύ του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού και του Δημάρχου Καρπενησίου Νίκου Σουλιώτη, με αντικείμενο της σύμβασης τη συντήρηση, τη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Καρπενησίου.

Μεταξύ άλλων προβλέπεται από τη σύμβαση:

• Η τοποθέτηση τάπητα ποδοσφαίρου και ταρτάν περιμετρικά του γηπέδου του Γυμνασίου - Λυκείου Καρπενησίου.

• Η τοποθέτηση πλαστικού τάπητα στο γήπεδο τένις, στην περιοχή «Κεφαλόβρυσο».

«Η πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση που διανύουμε, δεν ακυρώνει όλες τις άλλες δράσεις, τις οποίες είχαμε δρομολογήσει ως Περιφέρεια μαζί με τον α` βαθμό Αυτοδιοίκησης. Αντιθέτως, καθιστά ακόμα πιο έντονη την ανάγκη να τρέξουμε με μεγάλες ταχύτητες τα έργα της επόμενης μέρας», σημειώνει ο κ. Σπανός και προσθέτει: «Σε αυτό το πλαίσιο, εντάξαμε στις προτεραιότητές μας την ενίσχυση των αθλητικών υποδομών του Δήμου Καρπενησίου. Έτσι, ώστε να δώσουμε στα σωματεία και την αθλούμενη νεολαία μας, τη δυνατότητα να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό στη δράση».

«Με τη συγκεκριμένη σύμβαση αφενός μεν ολοκληρώνεται το μεγάλο έργο της ανάπλασης του περιβάλλοντος  χώρου του Γυμνασίου και γενικού Λυκείου του Καρπενησίου, εξασφαλίζοντας ολοκληρωμένες δυνατότητες άθλησης για τους μαθητές, αλλά και για όλους τους δημότες κατά τις ώρες που δεν λειτουργεί το σχολικό συγκρότημα, αφετέρου η βελτίωση των γηπέδων τένις στο Κεφαλόβρυσο αποτελεί την αρχή μιας γενικότερης αναβάθμισης  ολόκληρης της  περιοχής ιδιαίτερου φυσικού κάλους με μεγάλη ιστορική σημασίας», λέει από την πλευρά του ο Δήμαρχος Καρπενησίου και συμπληρώνει: «Η άριστη συνεργασία με την  Περιφέρεια δίνει την δυνατότητα για την εκτέλεση μεγάλων έργων και σημαντικών παρεμβάσεων, που δίνουν λύσεις σε πάγια και διαρκή προβλήματα του δήμου μας. Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη για την ανταπόκριση και την ευαισθησία που επιδεικνύει στα αιτήματα μας που αφορούν έργα και δράσεις προς όφελος όλων των δημοτών».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση