Προσλήψεις ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών σε σχολεία της Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020 17:08 Προσλήψεις ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών σε σχολεία της Στερεάς

Συνολικά 158 σε όλη τη χώρα…

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι προσλαμβάνονται 158 μέλη ΕΕΠ ως προσωρινοί αναπληρωτές με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για το διδακτικό έτος 2020-2021.

Πρόκειται για:

8 μέλη ΕΕΠ κλάδου ΠΕ23-Ψυχολόγων στην Πράξη «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ - Υποστήριξη σχολικών μονάδων ΕΠΑΛ» και

113 μέλη ΕΕΠ κλάδου ΠΕ23-Ψυχολόγων και 37 κλάδου ΠΕ30-Κοινωνικών Λειτουργών στην Πράξη «Υποστήριξη σχολικών Μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης από Ψυχολόγους και Κοινωνικούς Λειτουργούς».

Για τη Φθιώτιδα γίνεται μία πρόσληψη και συγκεκριμένα η ΒΑΓΓΕΛΑ ΙΩΑΝΝΑ για τα σχολεία:

1ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΜΙΑΣ, 1ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ, 4ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΜΙΑΣ, 4ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ, 6ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΜΙΑΣ.

Στη Φωκίδα (Πρωτοβάθμια)

ΜΑΛΑΓΡΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Βοιωτία (Πρωτοβάθμια)

ΡΟΓΓΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΣΑΜΠΙΚΑ

ΨΑΡΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ

Βοιωτία (Δευτεροβάθμια)

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΕΡΜΙΟΝΗ

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου έως και τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 απευθείας σε μια εκ των σχολικών μονάδων της ομάδας πρόσληψής τους. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com