Δήμος Στυλίδας: Ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία προϋπολογισμός και ΟΕΥ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020 20:40 Δήμος Στυλίδας: Ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία προϋπολογισμός και ΟΕΥ

Συνεδρίασε το απόγευμα της Τρίτης (22/12) με τηλεδιάσκεψη το Δημοτικό Συμβούλιο Στυλίδας, έχοντας την ψήφιση, στην ειδική συνεδρίαση (17η), του προϋπολογισμού και του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Δράσης (ΟΠΔ) του έτους 2021.

Στη συνεδρίαση που ακολούθησε (18η τακτική) ψηφίστηκε ένα εξίσου πολύ σημαντικό θέμα, όπως είναι η τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Τα θέματα του προϋπολογισμού και του ΟΠΔ πέρασαν κατά πλειοψηφία (16), καθώς μειοψήφησε η Μείζων αντιπολίτευση (2) και η «Λαϊκή Συσπείρωση» (1). Απουσίαζαν οκτώ (8) μέλη της Μείζονος Αντιπολίτευσης.  

Το θέμα της τροποποίησης του ΟΕΥ πέρασε επίσης κατά πλειοψηφία αλλά με 18 ψήφους καθώς μειοψήφησε μόνο η Λαϊκή Συσπείρωση.

Στη 2η συνεδρίαση συζητήθηκε και το θέμα «Διατήρηση δωρεάν παραχώρησης εικοσιτεσσάρων (24) ωρών άρδευσης ανά μήνα και μόνο σε αίτημα δημότη», το οποίο και ψηφίστηκε ομόφωνα (19).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com