Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπάρχουν και αυτοί οι υπάλληλοι στο Δήμο Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020 08:07 Υπάρχουν και αυτοί οι υπάλληλοι στο Δήμο Λαμιέων

Όλα ξεκίνησαν από μια καταγγελία αναγνώστη μας ο οποίος μας ενημέρωσε ότι κάποιοι άφησαν ανοιχτά τα φώτα Κυριακάτικα στο Δημαρχείο της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα μας είπε ότι περνώντας αργά το απόγευμα της Κυριακής έξω από το Δημαρχείο ήταν αναμμένα τα φώτα σε γραφεία του πρώτου και του τρίτου ορόφου.

Ρωτώντας λοιπόν για να δούμε τι ακριβώς συνέβη ενημερωθήκαμε ότι στον πρώτο όροφο του κτιρίου είχαν πάει για να εργαστούν υπάλληλοι της Οικονομικής Υπηρεσίας, οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού σε συναδέλφους τους, είχαν τεθεί σε καραντίνα.

Επειδή όμως το οικονομικό έτος κλείνει και υπήρχαν αρκετές εκκρεμότητες που έπρεπε να τακτοποιηθούν, οι υπάλληλοι της Οικονομικής Υπηρεσίας πήγαν την Κυριακή και εργάστηκαν αρκετές ώρες για να μπορέσουν να καλύψουν τα κενά που είχαν δημιουργηθεί.

Κάποια πράγματα που στον ιδιωτικό τομέα είναι αυτονόητα, στο δημόσιο δυστυχώς, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων συμβαίνει το αντίθετο.

Γι αυτό αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια σε αυτούς τους υπαλλήλους και ας ελπίσουμε να γίνουν παράδειγμα και για άλλους.

Όσο για τον τρίτο όροφο, όπως μάθαμε είναι συχνό το φαινόμενο, αφου ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος με τους συνεργάτες του στο γραφείο Δημάρχου δουλεύουν τις περισσότερες ημέρες μέχρι πολύ αργά το βράδυ, ακόμη και τα Σαββατοκύριακα.