Σταϊκούρας: Ένα εκατ. ευρώ στο Δήμο Στυλίδας για το δίκτυο ύδρευσης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2020 10:53 Σταϊκούρας: Ένα εκατ. ευρώ στο Δήμο Στυλίδας για το δίκτυο ύδρευσης

Μαζί με την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε ο «Ιανός»…

Από το Γραφείο του υπουργού Οικονομικών και βουλευτή Φθιώτιδας Χρήστου Σταϊκούρα, έγινε γνωστό ότι δρομολογείται η χρηματοδότηση του Δήμου Στυλίδας με ποσό περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, για την αποκατάσταση και τον εκσυγχρονισμό του δικτύου ύδρευσης στις πηγές στην Παλαιοκερασιά Στυλίδας.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι προϊόν της συνεργασίας του κ. Σταϊκούρα, με τα εμπλεκόμενα Υπουργεία Εσωτερικών και Ανάπτυξης & Επενδύσεων, ενώ το συγκεκριμένο έργο εξυπηρετεί τρία Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Στυλίδας, Ράχες, Αχλάδι και Παλαιοκερασιά.

«Πρόκειται για ένα ζωτικής σημασίας έργο υποδομής, που έρχεται αφενός να ανταποκριθεί στις ζημιές που προέκυψαν από το ακραίο καιρικό φαινόμενο, αφετέρου να διαμορφώσει καλύτερες συνθήκες για τους κατοίκους της περιοχής, δίνοντας οριστική λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα της Ανατολικής Φθιώτιδας», σημειώνει ο κ. Σταϊκούρας, υπογραμμίζοντας παράλληλα την άμεση διάθεση πόρων από την Κυβέρνηση προς τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης των περιοχών που επλήγησαν από τον «Ιανό» για την αποκατάσταση ζημιών σε υποδομές και δίκτυα. «Μια αρωγή που συνεχίζεται, καθώς προχωρούν οι διαδικασίες αποτίμησης των ζημιών και των επιπτώσεων από τη θεομηνία», καταλήγει ο υπουργός Οικονομικών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση