Εκτροπή και ανατροπή αυτοκινήτου με εγκλωβισμό 35χρονης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2020 08:12 Εκτροπή και ανατροπή αυτοκινήτου με εγκλωβισμό 35χρονης

Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής...

Άγιο είχε 35χρονη γυναίκα σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε την Πέμπτη (24/12) το μεσημέρι λίγο μετά τη 1:00’ αμέσως μετά την πόλη της Πύλης, μ εκατεύθυνση την τοξωτή γέφυρα.

Συγκεκριμένα το ΙΧ στο οποίο επέβαινε η 35χρονη οδηγός με πορεία από τοξωτή γέφυρα προς Πύλη, στη στροφή που οδηγεί στην πρώην ταβέρνα «Καμάρα», κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμή συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο πρανές του δρόμου.

 Το αυτοκίνητο «προσγειώθηκε» με την οροφή του στον υπάρχοντα ποτιστικό τσιμεντάβλακα, έχοντας παρασύρει στην τρελή του πορεία το σιδερένιο προστατευτικό κιγκλίδωμα που υπήρχε στην άκρη του δρόμου.

Για τον απεγκλωβισμό της οδηγού χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής, η οποία σύμφωνα με το pylinews.gr, ήταν άμεση. Έξι πυροσβέστες, με δύο οχήματα από το ΠΚ Πύλης και ένα από την ΠΥ Τρικάλων έφτασαν στο σημείο και με τη χρήση διασωστικής σειράς, κατάφεραν μετά από μισή ώρα να απεγκλωβίσουν την οδηγό.

Η τελευταία είχε τις αισθήσεις της και διακομίστηκε τραυματισμένη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΥ Πύλης για τις πρώτες βοήθειες κι από εκεί στο ΓΝ Τρικάλων για περεταίρω έλεγχο & φροντίδα, όπως ενδείκνυται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια & τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το συμβάν, έχει αναλάβει το ΑΤ Πύλης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση