Το «Ευχαριστώ» των Εκαβιτών σε όσους τους στηρίζουν

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2020 08:44 Το «Ευχαριστώ» των Εκαβιτών σε όσους τους στηρίζουν

Στη μάχη με τον κορωνοϊό οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή και συνεχίζουν να υπερέβαλαν εαυτό για να σώσουν συναθρώπους τους.

Στην δύσκολη περίοδο της πανδημίας κάποιοι άνθρωποι έχουν βρεθεί κυριολεκτικά στην πρώτη γραμμή του πυρός.

Είναι οι διασώστες, πληρώματα των ασθενοφόρων, οι οποίοι πολλές φορές πήγαιναν στα περιστατικά χωρίς να ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν, αφού πολλές φορές οι συγγενείς των ασθενών δεν έλεγαν τα συμπτώματα των ασθενών, με αποτέλεσμα εκ των υστέρων να αγωνιούν για το εάν το ύποπτο κρούσμα θα βγει θετικό ή αρνητικό.

«Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους....», λέει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των εργαζόμενων του ΕΚΑΒ Λαμίας Δημήτρης Χαλεπλής.

Ευτυχώς σε αυτή την προσπάθεια οι Εκαβίτες έχουν και κάποιους συμμάχους.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ ευχαρίστησε επιχειρηματίες, εταιρείες και φορείς, που αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας στηρίζουν το ΕΚΑΒ με χορηγίες για την αγορά υγειονομικού και άλλου υλικού.

Ιδιαίτερα ευχαρίστησε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Δήμο Λαμιέων, τον επιχειρηματία Πανουργιά Παπαϊωάνου της ΙΝΤΕΡΚΑΤ Α.Ε, την εταιρεία Κοπάνης ΑΕ, την Chipita, το ΚΤΕΟ Autovision Καραφέρης, καθώς επίσης και την οικογένεια "Ζήσιμου" , που πρόσφατα τους δώρησε ηλεκτρικούς ψεκαστήρες απολύμανσης που είναι είναι απαραίτητοι για την καθημερινή απολύμανση των ασθενοφόρων.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση