Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διέγραψε σύμβουλο από την παράταξη του ο Δήμαρχος Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2020 08:28 Διέγραψε σύμβουλο από την παράταξη του ο Δήμαρχος Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής

Οι λόγοι της διαγραφής…

Με δελτίο τύπου η παράταξη «Δύναμη Προοπτικής» επικεφαλής της οποίας είναι ο Δήμαρχος Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής, ανακοίνωσε τη διαγραφή της δημοτικής συμβούλου Χαρούλας Δεληκούρα.

Η τελευταία πράξη πριν χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών, ήταν η μη ψήφιση του προϋπολογισμού του 2021 από την κα Δεληκούρα, γεγονός που προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Δημάρχου ο οποίος έκανε και την εισήγηση για την απομάκρυνση από το συνδυασμό της μέχρι πρότινος εντεταλμένης συμβούλου για θέματα επικοινωνίας με τον πολίτη.

Στην εισήγησή του ο κ. Χαντζής ξεκαθαρίζει ότι ενέργειες της δημοτικής συμβούλου, με αποκορύφωμα την καταψήφιση του προϋπολογισμού, δεν συνάδουν με τις αρχές και τα πιστεύω της παράταξης που δημιούργησε για να υπηρετεί τα συμφέροντα των δημοτών.

Διαβάστε την εισήγηση που υπερψηφίστηκε από τα υπόλοιπα μέλη του συνδυασμού:

«Ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Δύναμη Προοπτικής», έχοντας υποχρέωση να διαφυλάξω την ενότητα και το κύρος  της παράταξης, θεωρώ αναγκαία την διαγραφή της κας Χαρούλας Δεληκούρα, καθότι οι ενέργειες της, με αποκορύφωμα την καταψήφιση του προϋπολογισμού του έτους 2021, δεν συνάδουν με τις αρχές και τα πιστεύω της Δημοτικής μας Παράταξης, κάτι που δεν μπορεί να συνεχίσει να γίνεται ανεκτό.

Την ευχαριστώ για την όποια μέχρι τώρα συνεργασία και της εύχομαι καλή συνέχεια σε ότι  κι αν επιλέξει.

Ο Συνδυασμός  μας «Δύναμη Προοπτικής» συνεχίζει με απόλυτη προσήλωση στο   να υπηρετεί τα συμφέροντα των δημοτών του Δήμου Μακρακώμης».