Επίσκεψη του Μητροπολίτη Φθιώτιδας στο Δημαρχείο Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2020 20:38 Επίσκεψη του Μητροπολίτη Φθιώτιδας στο Δημαρχείο Λοκρών

Την παραμονή των Χριστουγέννων...

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Δημάρχου Λοκρών κ. Αθανασίου Ζεκεντέ, επισκέφτηκε την Πέμπτη (24/12) το Δημαρχείο Λοκρών στην Αταλάντη.

Αιρετοί και εργαζόμενοι καλωσόρισαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών. Οι εργαζόμενοι των διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου έψαλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Συμεών ευχαρίστησε το Δήμαρχο κ. Αθανάσιο Ζεκεντέ, τους αιρετούς και τους εργαζομένους για την εγκάρδια υποδοχή του και προσέφερε κεράσματα σε όλους.

Ακολούθησε συνάντηση του με τον Δήμαρχο και αιρετούς του Δήμου Λοκρών, όπου συζητήθηκαν οι ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω του κορωνοϊού, η συνεργασία Εκκλησίας και Δήμου Λοκρών, καθώς και το κοινωνικό, πνευματικό και ποιμαντορικό έργο της Μητρόπολης Φθιώτιδας.

Ο Δήμαρχος Λοκρών τον ευχαρίστησε για την τιμητική παρουσία του στην έδρα του Δήμου και του ευχήθηκε να συνεχίσει το πλούσιο θρησκευτικό και κοινωνικό του έργο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση