Εμβολιάστηκε ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020 12:17 Εμβολιάστηκε ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης

Με το Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας Φώτη Σερέτη, συνεχίστηκαν το πρωί της Τετάρτης 30 Δεκεμβρίου, οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ο κ. Σερέτης θέλοντας να στείλει το μήνυμα σε όσους έχουν δισταγμό για την ασφάλεια, αλλά κυρίως για τη χρησιμότητά του, έδωσε το παράδειγμα κάνοντας την πρώτη δόση του εμβολίου που έφτασε στη Θεσσαλία.

«Είναι ιδιαίτερο σημαντικό το ότι οι επιστήμονες έδωσαν στην ανθρωπότητα το μεγαλύτερο όπλο αντιμετώπισης της Πανδημίας απέναντι στο Covid-19.

Πρέπει όλοι μας να εμβολιαστούμε για να ανακτήσουμε   την ελευθερία μας και να επιστρέψει η χώρα και η οικονομία στην κανονικότητα», δήλωσε ο κ. Σερέτης αμέσως μετά τον εμβολιασμό του και επισήμανε: «Ο δρόμος όμως είναι ακόμη μακρύς και επίπονος για να φτάσουμε στο τέλος της διαδρομής. Η αρχή έγινε.

Πρέπει όμως παράλληλα να πειθαρχούμε και να τηρούμε όλοι μας τα μέτρα που έχει θεσπίσει η Πολιτεία και να ακολουθούμε αυστηρά τα μέτρα ατομικής προστασίας σεβόμενοι τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση