Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Με ευρεία πλειοψηφία Προϋπολογισμός και Στρατηγικός Σχεδιασμός

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020 11:27 Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Με ευρεία πλειοψηφία Προϋπολογισμός και Στρατηγικός Σχεδιασμός

Αισιοδοξία και σχέδια για το 2021 αλλά και μέχρι το 2023…

Με 19 ψήφους υπέρ και μόλις 2 κατά από τους 21 συμμετέχοντες - παρευρισκόμενους, υπερψηφίστηκε στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμφίκλειας - Ελάτειας, που έγινε τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου με τηλεδιάσκεψη, ο προϋπολογισμός του 2021.

Η εισήγηση της Δημάρχου Αθανασίας Στιβακτή, έγινε δεκτή και από συμβούλους της μειοψηφίας, για ένα προϋπολογισμό ισοσκελισμένο στα 17.061.194,88 €.

«Δεν μπορώ παρά να ευχαριστήσω όλους τους συμβούλους που ψήφισαν τον προϋπολογισμό, αναγνωρίζοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται. Βλέπουμε ότι έχουν πλήρη επίγνωση τον ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν και αφήνουν στην άκρη μικροπολιτικές σκοπιμότητες που θα μπορούσαν να πισωγυρίσουν το Δήμο και προχωρούμε με αισιοδοξία όλοι μαζί στο 2021», δηλώνει στο LamiaReport η κα Στιβακτή, επισημαίνοντας ότι με σκληρή δουλειά, ακόμη και σε δύσκολες και ιδιαίτερες συνθήκες, όπως αυτές που βιώνουμε στην πανδημία, ο Δήμος έχει υψηλούς στόχους με πολλά εκατομμύρια προϋπολογισμό και έργα με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση για τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.

«Με τον καλύτερο τρόπο κλείνουμε το 2020 και μπαίνουμε με αισιοδοξία στο 2021, έχοντας παράλληλα πετύχει, στην τακτική συνεδρίαση που προηγήθηκε της συζήτησης του προϋπολογισμού, να ψηφισθεί με ευρεία πλειοψηφία και η Α’ φάση του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Επιχειρησιακού προγράμματος του Δήμου 2020-2023», υπογραμμίζει η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή, που στέλνει μέσω του LamiaReport τις πιο θερμές ευχές της για το νέο έτος για υγεία, πρόοδο και προσωπική ευτυχία.

Δείτε στα παρακάτω ενεργά λινκ:

Προϋπολογισμός Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας 2021

«Στρατηγικός Σχεδιασμός (Υφιστάμενη Κατάσταση – Στρατηγική του Ο.Τ.Α.)» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας 2020-2023

Προσαρμοσμένη αναζήτηση