Έκλεψαν αυτοκίνητο και άρχισαν τις κλοπές

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020 09:36 Έκλεψαν αυτοκίνητο και άρχισαν τις κλοπές

Συλλήψεις ανηλίκων για διακεκριμένες κλοπές. Στα 14 και τα 16 τους χρόνια με μεγάλο φάκελο…

Η σύλληψη ενός ανήλικου Ρομά από αστυνομικούς του ΑΤ Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας, για τρεις (3) κλοπές και συγκεκριμένα δύο από πρατήρια υγρών καυσίμων και μία από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, οι οποίες διαπράχθηκαν από μεσημβρινές ώρες της 27 έως πρωινές ώρες της 28-12-2020, στην ευρύτερη περιοχή του Διστόμου, οδήγησε στη σύλληψη δύο ακόμη ανηλίκων κλεφτών, καθώς και στην εξιχνίαση ακόμη δύο κλοπών από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην ίδια περιοχή και στην Αράχωβα.

Πρόκειται για τρεις Ρομά, 14, 16 και 16 ετών οι οποίοι πριν προβούν στο μπαράζ διαρρήξεων - κλοπών, είχαν κλέψει ΙΧΦ αυτοκίνητο από την περιοχή της Άμφισσας προκειμένου να φτάσουν στους στόχους τους.

Το κλεμμένο ΙΧΦ βρέθηκε από τους αστυνομικούς επιμελώς κρυμμένο πλησίον δασικού δρόμου σε περιοχή της Άμφισσας και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Στη κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 223 ευρώ. Σημειώνεται ότι παρά το νεαρό της ηλικίας τους, οι συλληφθέντες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Οι ανήλικοι Ρομά, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν σήμερα στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση