Το Ευχαριστώ και οι Ευχές Δημάρχου σε Αστυνομικούς και Εκαβίτες - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Ιανουαρίου 2021 09:04 Το Ευχαριστώ και οι Ευχές  Δημάρχου σε Αστυνομικούς και Εκαβίτες - ΒΙΝΤΕΟ

Κοντά στους ανθρώπους που είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης με την πανδημία, βρέθηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

Αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου ο Δήμαρχος Λαμιέων βρέθηκε στο "Κέντρο Επιχειρήσεων" του Αστυνομικού Μεγάρου στη Λαμία και ευχήθηκε δια ασυρμάτου σε όλους τους αστυνομικούς που εκείνη την ώρα ήταν στο δρόμο για τη δική μας ασφάλεια.

«Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που είστε στο καθήκον αυτή την ημέρα. Είμαστε ευγνώμονες για ότι έχετε κάνει και στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας... », είπε μεταξύ άλλων ο Θύμιος Καραΐσκος.

«Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται η εξαιρετική συνεργασία, αλλά και η αμοιβαία εκτίμηση των εκπροσώπων της τοπικής τοπικής αυτοδιοίκησης με τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, προς όφελος βεβαίως όλων των Δημοτών της πόλεως , αλλά και ευρύτερα της κοινωνίας της Φθιώτιδας...», τόνισε ο ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Στερεάς Ελλάδας, Γιώργος Μπράνης, ο οποίος ανάρτησε και το βίντεο με τις ευχές το Δημάρχου από τον ασύρματο της αστυνομίας.

Δείτε το βίντεο:

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος Λαμιέων επισκέφθηκε το Κέντρο του ΕΚΑΒ Λαμίας όπου επίσης ευχήθηκε και ευχαρίστησε τους ήρωες της πρώτης γραμμής, που δίνουν σκληρή μάχη με την πανδημία.

Ο Πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Δημήτρης Χαλεπλής ευχαρίστησε το Δήμαρχο Λαμιέων για τη στήριξη τους διασώστες Εκαβίτες και συμβολικά του προσέφερε ως δώρο μια μάσκα του ΕΚΑΒ.

«Μεγάλη τιμή για τους Εκαβίτες της Λαμίας με την επίσκεψη του πρώτου πολίτη της πόλης μας δημάρχου κ. Καραΐσκου για ευχές για την καινούργια χρονιά αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο μας τους ανθρώπους (εργαζόμενους ) της πρώτης γραμμής. Τον ευχαριστούμε. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ», σημείωσε στην ανάρτησή του ο Πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Δημήτρης Χαλεπλής.

Δείτε το βιντεο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση