Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη Σπερχειάδα το πρώτο κρούσμα για το νέο έτος

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Ιανουαρίου 2021 09:24 Στη Σπερχειάδα το πρώτο κρούσμα για το νέο έτος

Ποδαρικό με 21 νέα περιστατικά covid στη Στερεά…

Με το μικρότερο δυνατό αριθμό κρουσμάτων, έκανε ποδαρικό η Φθιώτιδα στο 2021 σύμφωνα με τον πρώτο χάρτη του έτους που δημοσίευσε ο ΕΟΔΥ.

Το ένα (1) και μοναδικό κρούσμα κορωνοϊού, εντοπίζεται στη δυτική Φθιώτιδα και συγκεκριμένα πρόκειται για 51χρονη από τη Σπερχειάδα. Το περιστατικό είναι γνωστό από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης έχουν μπει σε καραντίνα ο σύζυγος και τα παιδιά της που είναι φοιτητές.

Ένα (1) κρούσμα έδωσε μετά από πέντε ημέρες και η Ευρυτανία. Πρόκειται για 95χρονη από το Καρπενήσι.

Εμφάνιση στο χάρτη του ΕΟΔΥ μετά από πολλές ημέρες (οκτώ για την ακρίβεια) έκανε και η Φωκίδα και μάλιστα με δύο (2) νέα κρούσματα. Πρόκειται για ζευγάρι από την Ιτέα ηλικίας 59 και 55 ετών (η γυναίκα).

Αρκετά πιο δύσκολη παραμένει η κατάσταση στη Βοιωτία με οκτώ (8) νέα περιστατικά covid-19. Τα μισά από αυτά είναι στην Αλίαρτο και αντιστοιχούν σε δύο άνδρες 33 και 56 ετών και δύο γυναίκες 44 και 78 ετών. Τα υπόλοιπα τέσσερα είναι μοιρασμένα σε Βάγια και Λιβαδειά, Μια 18χρονη και ένας 19χρονος (αδέλφια) είναι τα νέα κρούσματα στα Βάγια και στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας είναι δύο γυναίκες 59 (αλλοδαπή) και 85 ετών.

Τέλος τις περισσότερες μολύνσεις για την πρώτη ημέρα του νέου έτους παρουσίασε η Εύβοια. Συνολικά εννέα (9) είναι τα καινούρια περιστατικά σε έξι διαφορετικά μέρη. Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι 89 και 87 ετών είναι από τη Λίμνη, ένα άλλο ζευγάρι 63 και 59 ετών είναι από τον Οξύλιθο, ένας άνδρας 57 και μία γυναίκα 54 ετών είναι από την Στροφυλιά και τα υπόλοιπα είναι σε Αλιβέρι (36χρονη), Νέα Αρτάκη (57χρονος) και Ψαχνά (47χρονη αλλοδαπή).