Θρήνος στη Χαλκίδα για το θάνατο καθηγήτριας από κορωνοϊό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Ιανουαρίου 2021 09:27 Θρήνος στη Χαλκίδα για το θάνατο καθηγήτριας από κορωνοϊό

Βρισκόταν στην ιδιαίτερη πατρίδα της στην Ημαθία και χρειάστηκε να διακομιστεί σε ΜΕΘ της συμπρωτεύουσας όπου και άφησε την τελευταία της πνοή…

Βαρύ πένθος στην εκπαίδευση της Εύβοιας από την είδηση του θανάτου της 50χρονης Ελένης Κουτσοπάκη καθηγήτριας Θεολογίας στο 1ο Γυμνάσιο Χαλκίδας από κορωνοϊό.

Η 50χρονη καθηγήτρια λόγω του lockdown είχε μεταβεί στην ιδιαίτερη πατρίδα της στην Ημαθία όπου και νόσησε. Χρειάστηκε να διακομιστεί σε ΜΕΘ σε Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη όπου τελικά και κατέληξε.

Η ΕΛΜΕ Εύβοιας εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα για τον αδόκητο χαμό της 50χρονης συναδέλφου τους:

«Με μεγάλη οδύνη και βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο θάνατο της συναδέλφισσας Ελένης Κουτσοπάκη, που υπηρετούσε ως Θεολόγος στο 1ο Γυμνάσιο Χαλκίδας και υπήρξε επί σειρά ετών, μέλος της πολιτιστικής ομάδας της ΕΛΜΕ Εύβοιας.

Η Ελένη υπηρέτησε τη Δημόσια Εκπαίδευση με ήθος και εργατικότητα και σίγουρα θα λείψει από την εκπαιδευτική οικογένεια.

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Εύβοιας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας και εύχεται να είναι η Ελένη το τελευταίο θύμα που θρηνούμε στην μακριά αλυσίδα των απωλειών, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Αντί στεφάνου,  το ΔΣ της ΕΛΜΕ θα καταθέσει στη μνήμη της συναδέλφισσας, το συμβολικό ποσό των 100 ευρώ στο  "Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Τάσος Γεωργιάδης"».

Η φωτογραφία είναι από την ανάρτηση του προεδρείου της ΕΛΜΕ Εύβοιας με την Ελένη Κουτσοπάκη να υποδύεται το ρόλο της Γρούσας, από τον Κύκλο με την Κιμωλία, στην παράσταση "Ο Μπρεχτ στο Υπόγειο".

Προσαρμοσμένη αναζήτηση