Survivor: Η Λαμιώτισσα Ασημίνα Ιγγλέζου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2021 14:25 Survivor: Η Λαμιώτισσα Ασημίνα Ιγγλέζου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι - ΒΙΝΤΕΟ

Η Ασημίνα, αθλήτρια ορεινού τρεξίματος από τη Λαμία, μπήκε στους μαχητές - Δείτε την πρώτη της μονομαχία με την Ανθή Σαλαγκούδη, που πήγε για να ενισχύσει την ομάδα των διάσημων.

Με δύο νέα πρόσωπα ενισχύθηκαν οι ομάδες των Διασήμων και των Μαχητών στο Survivor. Ο λόγος για τη γνωστή δημοσιογράφο Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία μπήκε στην ομάδα των Διασήμων και την αθλήτρια ορεινού τρεξίματος Ασημία Ιγγλέζου, η οποία ενσωματώθηκε στην ομάδα των Μαχητών.

Οι υπόλοιποι παίκτες ανέλαβαν να καλωσορίσουν τις δύο νέες παίκτριες και να τις μυήσουν στα μυστικά της επιβίωσης, λέγοντας ότι θα περάσουν δύσκολα.

Δείτε την πρώτη μονομαχία ανάμεσα σε Ανθή Σαλαγκούδη και Ασημίνα Ιγγλέζου.

Δείτε τι είπε η Λαμιώτισσα αθλήτρια, λίγο πριν πετάξει για τον Άγιο Δομήνικο

Η είσοδος της Ασημίνας Ιγγλέζου στο Survivor δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη, καθώς η ίδια, από την πρώτη μέρα φαίνεται να απολαμβάνει τις ομορφιές της παραλίας, χαρίζοντας καυτές πόζες στον φακό, ενώ στη συνέχεια κολύμπησε αναδεικνύοντας την άψογη σιλουέτα της στην κάμερα.

Αυτή τη χαλαρή διάθεση της Ασημίνας Ιγγλέζου δεν την εκτίμησαν κάποιοι από τους συμπαίκτες της, και ο Γιώργος Ασημακόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων στην κάμερα: «Πρέπει να μπει λίγο στους ρυθμούς του Survivor. Δεν είναι διακοπές εδώ πέρα».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση