Ευχαριστήριο για τον Αντιδήμαρχο Κώστα Κερπινιώτη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2021 14:47 Ευχαριστήριο για τον Αντιδήμαρχο Κώστα Κερπινιώτη

Κύριε Κώστα Κερπινιώτη Χρόνια πολλά και καλή χρονιά !!! 

Επιτρέψτε μου να σας προσφωνήσω με το όνομα σας και όχι με την αρμοδιότητα του Αντιδημάρχου διότι αυτό το οποίο προσφέρετε τον τελευταίο σχεδόν ενάμιση χρόνο χρειάζεται πάνω από όλα ΑΝΘΡΩΠΙΆ και όχι καθήκον Αντιδημάρχου διότι πιστεύω ότι η ανθρωπιά πηγάζει από μέσα μας !! Είμαι σίγουρη πλέον ότι όντως είστε ΆΝΘΡΩΠΟΣ με Α κεφαλαίο!! 

Ήθελα από καιρό να σας στείλω και να σας συγχαρώ διαβάζοντας αρκετά δημοσιεύματα σε τοπικά site αλλά αυτό που αντίκρισα στο κοιμητήριο των Καλυβίων με έπεισε πλέον διότι είδα από κοντά την μεγάλη και εντυπωσιακή αλλαγή εντός και εκτός του κοιμητηρίου το οποίο και επισκέφθηκα τις ημέρες των Χριστουγέννων έτσι ώστε να μνημονεύσω δύο αγαπημένα μου πρόσωπα τα οποία βρίσκονται εντός του χώρου !!! 

Τολμώ να πω ότι για πολλά χρόνια το συγκεκριμένο κοιμητήριο ήταν στα πρόθυρα εγκατάλειψης και εσείς το κάνατε Αγνώριστο .. Την συγκεκριμένη ημέρα  υπήρχαν και άλλοι συμπολίτες οι οποίοι βρέθηκαν για τον ίδιο ακριβώς λόγο που βρέθηκα και εγώ και η μοναδική συζήτηση μεταξύ μας ήταν η αναφορά στο όνομα σας και θεάρεστο έργο το οποίο προσφέρετε !! 

Σας είπα από την αρχή ότι θα μιλήσω στον Άνθρωπο Κώστα Κερπινιώτη και όχι στον Αντιδήμαρχο διότι για κάποιους άλλους στο παρελθόν με τη δική σας αρμοδιότητα το συγκεκριμένο κοιμητήριο αλλά και πολλά άλλα όπως ακούω ήταν στα πρόθυρα εγκατάλειψης.. 

Θέλω να πιστεύω ότι εκφράζω και άλλους συμπολίτες μας οι οποίοι επισκέπτονται τακτικά τα διάφορα κοιμητήρια εντός του δήμου μας και οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα να σας ευχαριστήσουν !!! 

Επιτρέψτε μου και δεχτείτε τα δικά μου προσωπικά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και όλων των συμπολιτών μας που αναγνωρίζουν το έργο σας !!! Συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο αλλά και την ανθρωπιά την οποία σας διακατέχει !! 

Με σεβασμό και εκτίμηση
Κ.Γ.
Προσαρμοσμένη αναζήτηση