Χιονίζει στη Ράχη - «Φούσκωσε» ο Σπερχειός - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2021 23:05 Χιονίζει στη Ράχη - «Φούσκωσε» ο Σπερχειός - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ (φωτογραφία αρχείου)

Τα χιόνια κατεβαίνουν πιο χαμηλά και ο Σπερχειός απειλεί....

Επιβεβαιώθηκαν οι μετεωρολόγοι που ήθελαν τον καιρό να γυρίζει σε… Χειμώνα και ήδη σε πολλές περιοχές της Ελλάδας χιονίζει ή έχει χιονίσει ενώ ο υδράργυρος είναι σε μονοψήφια νούμερα ακόμη και δίπλα στη θάλασσα.

Στη Ράχη Τυμφρηστού με το πέσιμο του ήλιου ξεκίνησε χιονόπτωση χωρίς όμως να φαίνεται ικανή να απειλήσει την ομαλή κυκλοφορία, καθώς υπάρχουν πολλά μηχανήματα της Περιφέρειας που κάνουν συνεχώς παρεμβάσεις.

Στο σημείο και αστυνομικοί του ΑΤ Σπερχειάδας για να επιστήσουν την προσοχή των οδηγών και να αξιολογήσουν την κατάσταση αν θα χρειαστούν αλυσίδες.

Πάντως τα προβλήματα μέχρι στιγμής δεν προέρχονται από το χιόνι αλλά από την έντονη βροχή που προηγήθηκε.

Μετά τον Ίναχο και τα όσα δημιούργησε από Πλάτανο μέχρι Περιβόλι και ο Σπερχειός δείχνει να «αγριεύει» όλο και περισσότερα απειλώντας την καινούρια γέφυρα στο Καστρί.

Δείτε βίντεο από το "θυμωμένο" Σπερχειό

Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία αναμένει περαιτέρω ύφεση των φαινομένων, ωστόσο ο κύριος όγκος του νερού προέρχεται από τους ταμιευτήρες και για αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή τις επόμενες ώρες.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση