Λαμία: Δύο νέοι θάνατοι συγκλονίζουν την πόλη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 09:05 Λαμία: Δύο νέοι θάνατοι συγκλονίζουν την πόλη

Δυστυχώς με πολλούς θανάτους για την πόλη μας έκανε ποδαρικό ο καινούργιος χρόνος....

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λαμίας που τα τελευταια 24ωρα θρηνεί νέους και αξιόλογους ανθρώπους που «έφυγαν» από κοντά μας ξαφνικά.

Σήμερα ακόμη δυο συμπολίτες μας «έσβησαν» εντελώς ξαφνικά, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς, χωρίς μαλιστα να έχουν στο παρελθόν καποιο πρόβλημα υγείας.

Νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας «έφυγε» σε ηλικία 40 ετών ο Α.Δ., γνωστός και αγαπητός Λαμιώτης επαγγελματίας, που διατηρούσε επιχείρηση μαζί με τα αδέλφια του εδώ και πολλά χρόνια στην πόλη.

Εκτός από την άψογη επαγγελματική συμπεριφορά, όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα για τον χαρακτήρα του, την καλοσύνη του και ευγενική του ψυχή.

Το απόγευμα της Δευτέρας ««έσβησε» στον ύπνο του ο 67χρονος Λαμιώτης Ν.Κ., ο οποίος είχε πάει στο σπίτι του στον οικισμό Πανόραμα στον Καραβόμυλο. Και αυτός ο αιφνίδιος θάνατος φέρεται να οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς, χωρίς ο άνθρωπος να έχει ποτέ καποιο πρόβλημα υγείας.

Ο 67χρονος ήταν μηχανικός αυτοκίνητου και εργαζόταν ως στέλεχος για πάρα πολλά χρόνια σε γνωστή εταιρεία με αντιπροσωπείες αυτοκίνητων στην περιοχή μας.

Εκτός από τους δικούς του ανθρώπους και οι συνάδελφοι του είναι συντετριμμένοι κάνοντας λόγο για τον καλύτερο δάσκαλο στη δουλειά και τον πιο καλό φίλο στην παρέα.

Και στις δυο περιπτώσεις των αιφνίδιων θανάτων η ιατροδικαστική έκθεση θα δείξει την αιτία που οι δυο συμπολίτες μας έφυγαν από τη ζωή.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση