Καλό ταξίδι Μάστορα...

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2021 09:02 Καλό ταξίδι Μάστορα... (Φώτο από τη βράβευση του Νίκου Κορέντζελου από το «Group Karellis»)

 

Το συγκινητικό αντίο του Χρυσόστομου Καρέλλη στον Αρχιμηχανικό του «Group» που «έφυγε» ξαφνικά.

Συγκλονισμένη είναι όλη η οικογένεια του «Group Karellis» από τον αδόκητο χαμό του Νίκου Κορέντζελου, ο οποίος ήταν για 35 ολόκληρα χρόνια ένα από τα βασικά στελέχη της εταιρείας.

Ο «Μάστορας» χωρίς να έχει καποιο πρόβλημα υγείας, «έσβησε» ήσυχα στον ύπνο του το απόγευμα της Δευτέρας, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους και όλους όσους τον γνώριζαν.

Ο επικεφαλής του Group Χρυσόστομος Καρέλλης αποχαιρέτησε το Μάστορά του με μια συγκινητική ανάρτηση:

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της εταιρείας

«Η Διοίκηση και το Προσωπικό του Karellis group,συντετριμμένοι απο αυτή την απώλεια εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του συναδέλφου Κορέντζελου Νικόλαου, που έφυγε χθες αιφνίδια από κοντά μας.

Ο Νίκος ήταν Συνεργάτης από το 1985 ως εξουσιοδοτημένο Service Citroen και από το 2005 Υπεύθυνος Αρχιμηχανικός όλων των εταιρειών... Θα τον θυμόμαστε με αγάπη,εκτίμηση και σεβασμό.

Καλό ταξίδι Μάστορα...»

Την Τετάρτη η κηδεία

Οι συγγενείς και οι φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στο Νίκο Κορέντζελο στις 12:00΄το μεσημέρι της Τετάρτης στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, του κοιμητηρίου Μ. Βρύσης. Επιθυμίας της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί το Ορφανοτροφείο Αρρένων Λαμίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση