Σταϊκούρας: Αναρτήθηκε στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» η χρηματοδότηση του δικτύου ύδρευσης Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 12:13 Σταϊκούρας: Αναρτήθηκε στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» η χρηματοδότηση του δικτύου ύδρευσης Στυλίδας

Από το Γραφείο του υπουργού Οικονομικών και βουλευτή Φθιώτιδας Χρήστου Σταϊκούρα, ανακοινώθηκε ότι δημοσιεύτηκε στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», η χρηματοδότηση του Δήμου Στυλίδας, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, για την αποκατάσταση και τον εκσυγχρονισμό του δικτύου ύδρευσης στις πηγές στην Παλαιοκερασιά.

«Η χρηματοδότηση είναι σημαντική», αναφέρει η ανακοίνωση, «ύψους 1.050.000 ευρώ, με χρονικό ορίζοντα 24 μήνες από την έκδοση της απόφασης.

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για ένα ζωτικής σημασίας έργο υποδομής, που έρχεται να διαμορφώσει καλύτερες συνθήκες για τους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής, δίνοντας οριστική λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα.

Έργο που θα έχει θετικό αντίκτυπο σε ολόκληρο το Δήμο Στυλίδας, μέσω της  αναβάθμισης του δικτύου ύδρευσης, το οποίο, ιδίως τους θερινούς μήνες, ήταν αδύνατο να ανταποκριθεί, με επάρκεια, στις απαιτήσεις της περιοχής.

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στις πληττόμενες περιοχές, ιδιαίτερα τώρα, μέσα στην πανδημία».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση