ΑΣΕΠ: Αποστολή δικαιολογητικών για το «Βοήθεια στο Σπίτι»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 18:34 ΑΣΕΠ: Αποστολή δικαιολογητικών για το «Βοήθεια στο Σπίτι»

Με σημερινή του ανακοίνωση το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού καλεί τους υποψήφιους της Προκήρυξης 4Κ/2020, που περιλαμβάνονται στους πίνακες και προηγούνται  με βάση τη συνολική τους βαθμολογία, σύμφωνα με τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική τους αίτηση στοιχεία, να αποστείλουν τα απαραίτητα δικαολογητικά.

Πρόκειται για τις δύο χιλιάδες εννιακόσιες εννέα (2.909) θέσεις τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού της Χώρας (Βοήθεια στο Σπίτι).

Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να στείλετε είναι:

1. Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής στη διαδικασία.

2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής.

3. Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή οι ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους (Παραρτήματα Β΄, Γ΄, Δ΄ και Ε΄ της Προκήρυξης).

Η διεύθυνση αποστολής:

Α.Σ.Ε.Π.

Υποβολή Αίτησης και Δικαιολογητικών

για την Προκήρυξη  4Κ/2020

Τ.Θ. 14308

Αθήνα Τ.Κ. 115 10

Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά αρχίζει στις 7 Ιανουαρίου 2021 ημέρα Πέμπτη και λήγει στις 20 Ιανουαρίου 2021 ημέρα Τετάρτη. Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής αυτών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση