Τι απαντά ο Διοικητής του ΓΝ Καρδίτσας για το επίμαχο έγγραφο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2021 22:16 Τι απαντά ο Διοικητής του ΓΝ Καρδίτσας για το επίμαχο έγγραφο

Την παραίτησή του στη διάθεση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, έθεσε ο Διοικητής του ΓΝ Καρδίτσας Δημήτρης Κεχαγιάς, μετά το σάλο που προκλήθηκε από έγγραφο το οποίο διακινήθηκε στο συγκεκριμένο νοσηλευτικό κατάστημα που καλούσε όσους εμβολιαστούν να υπογράψουν ότι συναινούν «παρόλο που μέχρι τώρα δεν είναι γνωστές όλες οι ανεπιθύμητες ενέργειες από το εμβόλιο και μπορεί να είναι ακόμη και θανατηφόρες».

Το βράδυ της Τρίτης (5/1) ο κ. Κεχαγιάς έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Σε συνέχεια της υποβληθείσας παραίτησής μου, η οποία βρίσκεται στη διάθεση του Υπουργού Υγείας, θα προβώ σε αναλυτικές δηλώσεις για το συγκεκριμένο θέμα μετά την ολοκλήρωση της διενεργούμενης ΕΔΕ.

Επί του παρόντος, όμως, δηλώνω κατηγορηματικά ότι επιφυλάσσομαι κάθε νόμιμου δικαιώματός μου κατά όσων ψευδώς και με δόλο, παρότι γνωρίζουν την αλήθεια, διακινούν την πληροφορία ή δηλώνουν ότι ήμουν, είτε διακινητής είτε σε γνώση της διακίνησης του επίμαχου εγγράφου συναίνεσης εντός του νοσοκομείου.

Τους καλώ να ανακαλέσουν.

Ενημερωτικά και μόνον θεωρώ σκόπιμο να αναφέρω ότι οι εμβολιασμοί συνεχίζονται απρόσκοπτα και η ανταπόκριση είναι πέραν πάσης προσδοκίας

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση