Πότε φτάνουν τα εμβόλια στο Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021 08:42 Πότε φτάνουν τα εμβόλια στο Νοσοκομείο Λαμίας

Ξεκινάει ο εμβολιασμός για τους υγειονομικούς της Στερεάς και του Νοσοκομείου Βόλου…

Στη Λαμία και στα υπόλοιπα Νοσοκομεία της Στερεάς Ελλάδας αλλά και το Νοσοκομείο του Βόλου, θα βρίσκονται την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, σύμφωνα με το σχεδιασμό του υπουργείου Υγείας και της 5ης ΥΠΕ.

Το πολύτιμο φορτίο του σχεδίου «Ελευθερία» για το Νοσοκομείο Λαμίας θα ξεκινήσει νωρίς το πρωί από το ΣΥ.ΦΑ. Καρδίτσας, θα έχει όμως ενδιάμεσους σταθμούς Καρδίτσα, Τρίκαλα, Καρπενήσι και Λαμία.

Στη Φθιωτική πρωτεύουσα τα εμβόλια αναμένονται το αργότερο το μεσημέρι και ανάλογα την κατάσταση που θα βρίσκονται (συντήρηση ή ψύξη) θα ξεκινήσουν άμεσα οι εμβολιασμοί., αλλιώς διαφορετικά θα ξεκινήσουν την Παρασκευή στις 08:00' το πρωί.

Η Διοίκηση σε συνεννόηση με την ιατρική και νοσηλευτική υπηρεσία, έχει καταρτίσει πρόγραμμα ώστε να εκμεταλλευτούν όλες τις ώρες και τις δόσεις και να ολοκληρωθεί η διαδικασία το συντομότερο δυνατό.

Πρώτος στη λίστα που θα εμβολιαστούν, ο Συντονιστής Δ/ντης της Παθολογικής Κλινικής, Λεωνίδας Λαναράς και θα ακολουθήσουν οι συνάδελφοί του Γεώργιος Κατσαρέλης, Δ/ντης της Πνευμονολογικής και Νικόλαος Τσώνης, Δ/ντης ΩΡΛ. Στους πρώτους της λίστας και η Διευθύνουσα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Ελένη Κωστορίζου.

Συνολικά θα εμβολιαστούν 416 άτομα από το Νοσοκομείο Λαμίας και ανάλογα με τα αποτελέσματα από τις δειγματοληψίες στο ΕΚΑΒ, όπου διαγνώσθηκαν τέσσερις διασώστες θετικοί, θα εμβολιαστούν και 44 άτομα από κει.

Το αργότερο την Παρασκευή το πρωί αναμένεται να ξεκινήσουν οι εμβλιασμοί και στα υπόλοιπα Νοσοκομεία της Στερεάς και του Βόλου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση