Με τις γνωστές απουσίες η Λαμία στο Ηράκλειο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021 08:45 Με τις γνωστές απουσίες η Λαμία στο Ηράκλειο

Αρνητικά όλα τα τελευταία τεστ κορωνοϊού…

Με 20αδα θα παραταχθεί αυτή τη φορά ο ΠΑΣ Λαμία στον σημερινό αγώνα (7/1) στις 17:15 στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” με αντίπαλο τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten 2020-2021.

Αν και εξακολουθούν πολλοί παίκτες να αναρρώνουν από τον κορωνοϊό, επιστρέφει αυτή την αγωνιστική ο Σαραμαντάς, σε σχέση με το νικηφόρο παιχνίδι με τον Άρη. Το ευχάριστο είναι επίσης ότι στα τελευταία τεστ κορωνοϊού στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη της ομάδας ήταν όλα αρνητικά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλοι θα μπορέσουν να επιστρέψουν στο επόμενο ματς της Δευτέρας (11/1) με την ΑΕΚ.

Ας δούμε ποιους συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον ΟΦΗ ο Μιχάλης Γρηγορίου:

Επασί, Κατσίκας, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Ζιούλης, Σκόνδρας, Βλάχος, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκούγκα, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Μπιάρνασον, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι, Ντέλετιτς, Κωστίκας.

Στον αντίποδα οι Κρητικοί δε θα έχουν στον πάγκο τους τον Γιώργο Σίμο που βρίσκεται στην πρωτεύουσα λόγω της γέννας της γυναίκας του και χρέη προπονητή θα κάνει ο Περικλής Παπαναγής. Η αποστολή που βγήκε περιλαμβάνει 21 άτομα και συγκεκριμένα:

Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκης, Weiss, Λυμπεράκης, Selimovic, Sturgeon, Solis, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Τσιλιανίδης, Sardinero, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Mellado, Κοροβέσης, Σουρνάκης.

Η ιστορία

Νίκες ΟΦΗ: 2

Ισοπαλίες: 1

Νίκες Λαμίας: 2

Με γηπεδούχο τον ΟΦΗ

Νίκες ΟΦΗ: 1

Ισοπαλίες: 0

Νίκες Λαμίας: 1

Προσαρμοσμένη αναζήτηση